Care ar fi cauza exploziei la blocul din Craiova

Sursa: Inquam Photos

Cauza probabilă a exploziei de la blocul din Craiova, în urma căreia o persoană a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, este o posibilă acumulare de gaze, transmite Agerpres.ro.

„Presupunem ca a fost o acumulare de gaze şi s-a produs o explozie neurmată de incendiu. Cercetările sunt în desfăşurare”, au transmis joi reprezentanţii ISU Dolj.

În urma exploziei de miercuri seara o femeie a decedat sub dărâmături, după ce o parte din etajul 1 al blocului s-a prăbuşit.

De asemenea, o altă femeie a suferit arsuri pe 25% din suprafaţa corpului.

„O pacientă este internată în ATI pentru chirurgie plastică. Prezintă arsuri pe aproximativ 25% suprafaţă corporală, la nivelul fetei, membrelor superioare şi toracelui”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Clinic de Urgenţă Craiova, dr. Cristina Geormăneanu.

Altă victimă se află încă în UPU, policontuzionată şi urmează sa fie eliberată din urgenţă.

„A primit îngrijiri medicale de urgenţă, a fost investigată. Nu necesită internare în spital. Va primi suport psihologic. Asistentul social se va ocupa de caz”, a mai spus dr. Cristina Geormăneanu.

Iulian Dumitrescu, acuzat de luare de mită: Conform Constituţiei şi statutului partidului, am dreptul să candidez / Este o decizie personală pe care trebuie să o iau

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here