Casa de Oaspeți a Primăriei din Câmpulung Muscel, „cuibușor” al fostului primar. Elena Lasconi a schimbat yala: „Ghinion, s-a dus și plăcerea asta nevinovată”

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a schimbat yala de la Casa de oaspeţi a Primăriei, care nu era folosită în scopul pentru care a fost înfiinţată. Chei aveau doar fostul primar, un fost şofer, un fost consilier PSD, iar oaspeţii erau cazaţi la pensiuni din oraş.

„Vă prezint, în premieră, casa de oaspeţi a Primăriei. E tare, nu? Ce nu ştiţi este că oaspeţii, de regulă, erau cazaţi la pensiunile din oraş. Puţini au fost cei care au trecut pragul casei de oaspeţi de pe bulevard. Gura târgului spune că cei mai „fideli” oaspeţi sunt de-ai locului. Aşa că, am verificat. Rezultatul? Deţinătorii de chei sunt: fostul primar Liviu Ţâroiu, fostul şofer al primarului Mugurel Minciună, Sergiu Cicu – fost consilier PSD, Nicolae Alexe – fost manager al spitalului şi mai sunt, cică, şi alţii. Spre dezamăgirea sus-numiţilor am schimbat yala. Ghinion, s-a dus şi plăcerea asta nevinovată finanţată de câmpulungeni”, a scris, vineri, pe Facebook, primarul din Câmpulung Muscel.  

Elena Lasconi a adăugat: „Sunt sigură că stimabilii o să găsească în altă parte un cuibuşor unde să citească… în linişte că nu mă pot gândi la altceva….” 

3 COMENTARII

  1. De pus poze cu ce nimicuri au mai facut stimatii alesi ai plusereului,eu m-am cam saturat!Se vede treaba ca doamna a stiu unde sa candideze: intr-un loc unde treaba serioasa nu prea este de facut,ci cate un nimic,pe ici ,pe colo,din cand in cand…dar prezentat ca si cum e o mare victorie ,castigata dupa lupte crancene!

    • Sa intelegem ca in Cimpulung Muscel nu e nimic „serios” de facut, ca toate mergeau perfect, ca totul este in ordine? Sau ca dvs. considerati absolut normal sa existe astfel de case de oaspeti, intretinute din banii contribuabililor si folosite in scopuri personale? Nu discutam despre ce fel de scopuri… Pai atunci de ce nu ati ramas la fostil porimar, de ce ati ales o primarita noua, deci „schimbarea”? De bine ce era, nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here