A murit câștigătorul premiului de 4,7 milioane de euro de la Loto 6/49

Gălățeanul Andrei Butnariu, care a câștigat anul trecut marele premiu la Loto 6 din 49, a murit joi, în urma unui stop cardiac, potrivit presei locale.

Andrei Butnariu juca la loto de 20 de ani. Suma de 4,7 milioane de euro, pe care a câștigat-o anul trecut, a fost investită în firma de efecte pirotehnice pe care o deținea.

Un om deosebit, harnic, membru al patronatului nostru, face parte din generația întreprinzătorilor care au apărut imediat după 1990, a dezvoltat afaceri în mai multe domenii. Toată viața, de când îl știu, a jucat la Loto, era un împătimit, a câștigat, dar a și cheltuit. După ce a câștigat marele premiu anul trecut, mi-a spus că nu ia banii ca să-i cheltuie pe distracții, ci să-i bage în afacere. Alții, la banii ăștia, aproape cinci milioane de euro, își pierdeau capul, plecau prin Bali, Jamaica… El nu s-a dat în spectacol”, a declarat pentru ziarul Viața Liberă Marian Filimon, președintele Patronatului IMM-urilor Galați.

Cine face ca mine, ca mine să pățească!”, a fost mesajul pe care bărbatul l-a transmis anul trecut jucătorilor de Loto, după ce a ridicat premiul.

El a mai spus atunci că, de-a lungul timpului, a câștigat de mai multe ori la categoria a II-a, la care a jucat mereu aceleași numere, numere care i-au adus în final marele premiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here