Câteva grame de canabis i-au adus 7 ani și jumătate de închisoare unei tinere în Rusia

Naama Issachar (26 de ani), o femeie cu dublă cețănie, americană și israeliană, se află în închisoare în Rusia din luna aprilie. Motivul? Autoritățile au găsit 9 grame de canabis în bagajul ei, informează Fox News.

Naama Issachar a fost condamnată vineri la 7 ani și jumătate de închisoare. Sora ei a declarat pentru Fox News că familia sa a luat legătura cu premierul Benjamin Netanyahu, care a asigurat-o de sprijinul lui.  

Născută în SUA, Naama Issachar s-a mutat în Israel când avea 16 ani. În momentul în care a fost reținută pe aeroportul din Moscova în timpul unei escale, tânăra se întorcea acasă după o călătorie de trei luni în India.

Naama a fost interogată în legătură cu drogurile găsite în bagajul ei și le-a spus autorităților că le-a uitat din greșeală în geantă. Inițial, femeia a fost acuzată de posesie de canabis, însă ulterior a fost acuzată de trafic de droguri.

Biroul premierului Benjamin Netanyahu a anunțat că șeful Executivului s-a implicat personal în cazul lui Issachar, subliniind că demnitarul ar fi discutat despre această situație și cu președintele rus Vladimir Putin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here