Cazul „paranormal” al deputatului PSD Radu Cristescu. Are casă de vacanță în America Centrală, dar anul trecut a trăit oficial cu doar 122 de lei pe lună

Singurele venituri declarate de Radu Cristescu pentru tot anul 2020 au fost de 1.462 de lei, bani încasați de la o firmă. Cu un an înainte, singurii bani câștigați au fost salariul pentru două luni ca secretar de stat la Ministerul Energiei, scrie Libertatea.

Fără aproape niciun fel de venituri, dar cu o casă în America Centrală. Așa arată declarația de avere a lui Radu Cristescu, ales deputat PSD în urmă cu ceva mai mult de două luni.

Potrivit declarației înregistrate pe 13 ianuarie 2021, singura proprietate deținută de Radu Cristescu este o casă de vacanță undeva în America Centrală, care a fost achiziționată în 2018. Nu are nici apartament, nici casă și nici terenuri în România.

Nu are bani în conturi, dar nici credite de achitat. Singurul venit declarat pentru 2020, o remunerație de 1.462 de lei din partea S.C. Factory Media Exclusiv SRL din Ploiești, o firmă fondată în 2019 și a cărei activitate a fost suspendată la 9 zile de la alegerile parlamentare, pe 15 decembrie 2020.

Oficial, Radu Cristescu a trăit anul trecut cu 121,8 lei pe lună. Mai puțin decât venitul minim garantat, care este de 142 de lei.

Totuși, 2020 nu a fost un an rău pentru Radu Cristescu. Politicianul de 53 de ani a fost ales pentru prima oară în Parlamentul României și a ajuns deputat PSD de Satu Mare.

Mai multe detalii – AICI.

1 COMENTARIU

  1. Asta-i caz fericit,uite haplea trăiește cu aer și apă !!!..a fript-o aia neagră !!..a bătut-o o bunică sau bunic ,nu se știe deocamdată sexul ,cică trebuie să-l întrebe pe Obama .. așa-i la ei ,la aia negri… acum haplea poate să stea în racheta machidonului … ce-a ajuns și tenisul ăsta cică era sportul alb,plua e plin de ăștia de culoare inversă .. aia neagră s-a îmbrăcat ca dracu’ parcă era o parașută ,…nu vă e rușine nenorocitelor , duceți-vă dracului la voi in țigănie …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here