Ce s-a ales de Paul Ionescu, „umbra” lui Liviu Dragnea

InquamPhotos/Octav Ganea

Paul Ionescu, fost director al cancelariei lui Liviu Dragnea pe când acesta deținea președinția Camerei Deputaților, nelipsit din spatele fostului stăpân al PSD, continuă să lucreze pentru PSD. Dar și pentru Dan Voiculescu, scrie Akutal24.

Paul Ionescu era lipit de Liviu Dragnea, fiind alături de acesta la aproape toate ieșirile publice ale fostului stăpân al PSD. Ionescu a fost lângă Dragnea inclusiv in una dintre puținele vizite oficiale ale acestuia in străinătate, când a fost primit in Elveția.

Conform propriei declarații de avere, Ionescu este acum angajat al Grupului Senatorial al PSD. In 2019, după încarcerarea lui Dragnea, Paul Ionescu s-a transferat la Antena Group a lui Dan Voiculescu, de unde a încasat 30.000 de lei.

Stenograme date publicității in 2019 de Newsweek România arata ce rol a avut Paul Ionescu. El fusese desemnat șef al campaniei prezidențiale a Ramonei Ioana Bruynseels, cu care a intrat în conflict din cauza banilor.

Ionescu a rămas apropiat de Dan Voiculescu și în acest an, 2020. În luna aprilie, posta pe Facebook un mesaj slugarnic la „domnului profesor”.

„De ceva timp tot spun cât este necesar ca toată clasa politică actuală sa se întoarcă cu fața spre oameni. De ce chiar în momente extrem de dificile pentru întreaga omenire, partidele politice continua războiul politic și nu își unesc forțele și experiența pentru a ne scoate din aceasta criză? Una din cauze am regăsit-o, foarte bine prezentată, în articolul domnului profesor Dan Voiculescu”, scria Ionescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here