Ce spune Marcel Ciolacu despre zvonul că George Maior va fi premierul PSD

Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

Marcel Ciolacu a pus capăt, miercuri seara, zvonurilor care îl anunțau pe George Maior drept viitorul premier al României din partea PSD.

Îmi pare foarte rău. Nu pot să propun pe cineva să fie premier. Nu îl cunosc pe domnul George Maior. Mi-aș fi dorit. Poate o să îl cunosc în viitor. Nu este o prioritate pentru PSD domnul George Maior. Nu vreau să vorbesc de capacitățile dânsului de a manageria, de a fi premier. Nu îl cunosc. Totuși nu putem veni cu o propunere. Încă sunt președinte interimar al partidului, să vin cu o propunere cu o persoană pe care nu o cunosc.”, a precizat Ciolacu, miercuri seara, la Antena 3.

Liderul PSD a vorbit și despre relația pe care o are cu Klaus Iohannis.

”Relația este instituțională. Am vorbit ultima oară despre calendarul sesiunii extraordinare. Nu am vorbit niciodată politic.”, a adăugat Ciolacu.

Președintele Camerei Deputaților a fost întrebat și despre legăturile cu șeful SRI, Eduard Hellvig.

Am o relație instituțională, nu avem relații de prietenie. Dacă sunt îndreptăţit să am acces la unele informaţii le solicit sau le primesc. Nu am relaţii de prietenie. Nu văd o implicare politică a celor două instituţii în acest moment.”, a încheiat Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here