Cea mai sugestivă imagine a decăderii în politică: Pagina de Facebook a lui Liviu Dragnea

Dragnea a atacat ambasadorul SUA in Romania cu aceleasi argumente cu care asociatii lui Giuliani au atacat-o pe ambasadoarea SUA in Ucraina
Dragnea, pe vremea când era convins că Trump îl va salva

„De ce nu ai scris ca te duci la parnaie?: HOȚULE!”, acesta este unul din ultimele comentarii de pe pagina de Facebook a lui Liviu Dragnea.

Mai sunt și altele: unele critice, dar greu de publicat din cauza limbajului folosit, altele laudative, și ele dificil de redat întrucât au prea multe în comun cu limba de lemn a Epocii de Aur.

Dar Liviu Dragnea, el însuși, nu a mai scris nimic deja de cinci luni. N-a făcut-o el, n-a făcut-o nici vreun consilier sau apropiat în numele lui.

Ultima sa postare datează din 23 mai, adică cu trei zile înainte de alegerile europarlamentare, soldate cu un dezastru total pentru PSD, și cu patru zile înainte de condamnarea și încarcerarea sa.

Este vorba de același Dragnea care, odinioară, avea obiceiul de a posta nu doar aproape zilnic, ci și de câteva ori pe zi.

Dar pe Facebook liniștea mormântală e chiar mai apăsătoare când intri pe paginile liderilor PSD care obișnuiau să-și ia de câteva ori pe zi ora exactă de la Liviu Dragnea.

Mulți dintre liderii PSD fie l-au uitat, fie n-au nicio poftă să-și mai asocieze numele cu el, fie, prin tăcerea „stridentă”, pur și simplu îi plătesc polițe mai puțin cunoscute publicului larg. Chiar și de ziua lui.

La nivel de imagine, doar nefericitul ministru Cuc, de la Transporturi, are „onoarea” să fie imortalizat alături de Dragnea în mai multe ipostaze de șantier, cu iz electoral (foto sus). În paranteză fie spus, Răzvan Cuc este confruntat zilele astea cu un scandal-monstru legat de manevre politice cu Tarom.

Noroc doar cu PSD Teleorman – detalii AICI.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here