În PSD uitarea are un nume: Liviu Dragnea

Fostul președintele al PSD, Liviu Dragnea, aflat în prezent în închisoare, a împlinit luni, 28 octombrie, vârsta de 57 de ani. Iar dintre foștii săi „locotenenți” din partid doar senatorul Paul Stănescu și Codrin Ștefănescu i-au urat acestuia la mulți ani.

„Să-i dea Dumnezeu sănătate şi putere să revină lângă familie”, a spus Paul Stănescu, luni, pe treptele DNA, după o audiere ca martor într-un dosar care vizează un proiect cu fonduri europene derulat pe vremea când era preşedinte al CJ Olt. 

„Astăzi e ziua lui de naștere! Iar prietenii nu au uitat asta. Să fii puternic, camarade! Te așteptăm cât mai curând acasă!”, a scris pe Facebook fostul secretar general adjunct al PSD Codrin Ștefănescu.

Și membrii PSD Teleorman au postat pe Facebook un mesaj de ziua lui Liviu Dragnea, numindu-l patriotul care le-a insuflat în ultimii ani puterea de a continua să lupte pentru România.

„Astăzi este despre PATRIOTUL care ne-a INSUFLAT în ultimii ani PUTEREA de a continua să luptăm pentru ROMÂNIA! LA MULŢI ANI, LIVIU DRAGNEA! Suntem cu sufletul alături de dumneavoastră!”, scrie pe pagina de Facebook a PSD Teleorman, alături de hashtagul „teleormăneanul nostru”.

Liviu Dragnea s-a născut în 28 octombrie 1962, în comunca Gratia, din judeţul Teleorman. El a fost preşedinte al PSD Teleorman, preşedinte al CJ Teleorman, precum şi prefect al acestui judeţ.

CITIȚI ȘI:


2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here