Oamenii de știință de la laboratorul Wuhan au recunoscut că au fost mușcați în timp ce colectau probe într-o peșteră, informează Daily Mail. Dezvăluirile vor ridica întrebări suplimentare pentru echipa OMS care investighează originea noului coronavirus.

Oamenii de știință de la laboratorul Wuhan au recunoscut că au fost mușcați în timp ce colectau probe într-o peșteră care găzduiește lilieci infectați cu coronavirus. 

Un cercetător a spus că dinții unui animal i-au trecut prin mănușile de cauciuc „ca un ac”.

Personalului din cadrul facilității de top secret li s-a arătat, de asemenea, că manipulează lilieci fără mănuși și lucrează la „viruși vii” fără măști, încălcând astfel regulile stricte de siguranță ale Organizației Mondiale a Sănătății privind EIP, conform filmărilor făcute de un echipaj de televiziune chinez și difuzate în 2017.

Dovezi: Cercetătorii în salopete subțiri și mănuși de cauciuc se ocupă de lilieci în timp ce colectează mostre într-un clip filmat de un echipaj de televiziune chinez
Dovezi: Cercetătorii în salopete subțiri și mănuși de cauciuc se ocupă de lilieci în timp ce colectează mostre, într-un clip filmat de o echipă de de televiziune chineză. Sursa foto: Daily Mail.

Dezvăluirile vor ridica întrebări suplimentare pentru echipa OMS care investighează originile Covid-19 după câteva luni de ”lupte” cu Beijingul pentru accesul în Wuhan. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here