CEX PSD pe tema unei eventuale sesizări a CCR pe legea bugetului

Inquam Photos / George Calin

Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat se reuneşte, luni, urmând să discute despre o eventuală sesizare a Curţii Constituţionale în privinţa asumării răspunderii Guvernului pe legea bugetului. Şedinţa CEX al PSD va începe la ora 12.00, la Camera Deputaţilor, sala Grupului PSD „Ovidiu Şincai”. 

Săptămâna trecută, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spunea că partidul ar putea ataca la Curtea Constituţională legea bugetului, după asumarea răspunderii în Parlament, o decizie în acest sens urmând să fie luată în cadrul acestui Comitet Executiv Naţional. 

„În ceea ce priveşte o eventuală sesizare la Curte, e o decizie politică pe care doresc să o iau în cadrul partidului şi o să vorbesc cu colegii mei astăzi să facem un Comitet Executiv în principal cu această temă în ziua de luni, deci în termenii constituţionali”, declara Marcel Ciolacu. Î

ntrebat şi dacă cu acel prilej se va discuta şi despre o eventuală moţiune de cenzură, liderul PSD spunea: „Nu este nimic exclus, cred că ar fi cea mai stufoasă moţiune de cenzură, dar în acest moment, matematic vorbind, există o majoritate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here