Chipul lui Tudorel Toader a apărut pe tomberoanele din Iași. Fostul ministru al Justiției în Regimul Dragnea nu se lasă dus din funcții

Abțibilduri cu chipul lui Tudorel Toader și-au făcut apariția pe numeroase tomberoane din Iași, în special cele din preajma Universității „Alexandru Ioan Cuza”.

Tudorel Toader se zbate să fie ales din nou rector al universității din Iași, însă sunt numeroși ieșeni care nu au uitat comportamentul sau în funcția de ministru al Justiției în Regimul Dragnea. În noiembrie 2019, fiul lui Tudorel Toader a depus p plângere la poliție după ce pe poarta casei în care locuiește fostul ministru al Justiției a apărut mesajul „Demisia”.

Mai multe mesaje cu „Demisia”și „Demisia, Tudorel Toader” au apărut atunci în zona Copou din Iași, în care se află Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” și unde locuiește și fostul Ministru al Justiției.

„Demisie” a fost scris cu spray alb pe poartă locuinței lui Tudorel Toader, iar pe gardul casei au fost făcute și trei graffiti-uri, cu portretul rectorului UAIC.

Mesajele au apărut și pe alte clădiri din apropierea casei lui Tudorel Toader, dar și pe străzile din jurul Universității.

„În urma sesizării primite, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, iar cercetările continuă pentru identificarea autorilor, urmând că în funcție de cele constatate să fie dispuse măsuri legale”, a declarat Ioana Bilea, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here