Chirieac se plânge că Dragnea e tratat mai rău decât Dincă

Bodgan Chirieac s-a enervat în direct, din cauza faptului că lui Liviu Dragnea i-a fost anulată permisia de o zi pe care o primise. Analistul politic a spus că fostul președinte al PSD este tratat mai rău decât Gheorghe Dincă.

”Văd că pușcăria este împletită strâns cu politica în țara noastră, din mare nefericire. Foarte bine că nu i se dă drumul nici în permisia la care are dreptul, de o zi sau de două zile, pentru că omul e periculos, e criminal. Totuși, fapta aia pentru care e condamnat e abominabilă.

Adică unii zic că știa că două femei au fost angajate la prefectură și că erau plătite de la manutanță, de la nu știu ce. Omul e extrem de periculos. Nu are cum să iasă. O să îi dea lui Dincă liber vreo două zile. Să-și mai tragă sufletul că uite l-a supărat presa. Că dacă nu era presa, omul era în libertate și acum. Iar Dragnea nu are nici două zile de permisie” a spus Bogdan Chirieac la RomâniaTV, citat de DCNews.

Liviu Dragnea a făcut cerere să fie eliberat o zi din închisoare, aparent chiar de ziua lui, 28 octombrie. Conducerea penitenciarului Rahova ar fi aprobat inițial solicitarea pentru permisie. Dar după ce presa a aflat, a revenit asupra deciziei, deoarece fostul președinte PSD ar fi fost favorizat față de alți deținuți.

Potrivit G4Media.ro, permisiile se acordă de regulă pentru bună purtare abia după cel puțin un an de detenție, pe când Liviu Dragnea ar fi beneficiat de acest tip de recompensă după numai cinci luni de detenție.

2 COMENTARII

  1. Bun, dar si numarul victimelor dlui Dragnea este mult mai mare decat cel al victimelor lui Dinca…
    Plus ca Dragnea si-a aranjat sederea la puscarie dinainte si a avut grija sa le goleasca de violatori si criminali care i-ar fi putut pereclita sederea….

  2. chireac asta isi face veacul-coruptul numai pe la haznaua nr. 3 si porkul tv….
    asa ca, SA SE DUCA DRACULUI SI EL PE LA RAHOVA CA ARE SCHELETE PRIN CASA.

    ORICUM NU DAM 2 BANI PE PARERILE UNUIA CA el.
    siktir, bre !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here