„Analistul” Bogdan Chirieac a avut o ieșire violență, marți seară, la România TV după ce deputatul USR Ionuț Moșteanu i-a spus că vorbește „prostii”. Chirieac a început să se plângă că este victima a „violenței” USR și chiar a sugerat că ar putea fi ucis în viitor.

Totul a început după ce Chirieac l-a acuzat pe deputatul Moșteanu că din cauza USR au fost distruse firmele românești.

Trebuie să înțelegeți că fabrica din România care face componente auto primește comenzi din Germania, Franța, SUA. Economia mondială a scăzut, înseamnă că în lume s-au vândut mai puține mașini, sunt comenzi mai puține pentru fabricile din România. Știți ce se poate întâmpla? Poți începe să ai șomaj în România și atunci oamenii în loc să plătească ei taxe la stat ajung în situația ca statul să le plătească lor ajutorul de șomaj. Iar când se intră într-o spirală din aceasta, consumul se contractă și mai mult, se închid și alte fabrici. Corporațiile, așa e firesc, că pe cele ale noastre, care înfloriseră le-ați distrus, că așa a vrut USR-ul, embrionar”, a susținut Bogdan Chirieac.

Dar de ce spuneți prostiile astea? Ce e asta? Sunt de trei ani în politică și spuneți că USR a închis fabrici?”, a reacționat Ionuț Moșteanu.

Chirieac a luat foc. El a susținut apoi un discurs în care mai avea puțin și îl acuza pe Moșteanu de tentativă de crimă la adresa sa.

Eu nu v-am făcut pe dumneavoastră nici prost, nici nu am spus că ați zis prostii. Ați depășit linia roșie de agresivitate și violență. Nu ați înțeles nimic! În afară de violență și cătușe nu știți nimic. Este o mare greșeală făcută de poporul român… violență, agresivitatea dumneavoastră, iubirea de cătușe și iată violența și atacul la adresa mea pe care tocmai l-ați executat, cu o violență de limbaj dincolo de limite. Atenție, sunteți deputat, sunteți alesul poporului. Ca deputat, ca demnitar al statului român, ați jignit grav un cetățean.

În cazul dumneavoastră, al partidului dumneavoastră, acuzațiile de neomarxism se pare că nu sunt doar acuzații, sunt o descriere perfectă. Eu nu vă combat cu armele murdare pe care le folosiți, dumneavoastră ca atare vă comportați ca un neofascist. Aveți violența de limbaj, mâine veți avea cuțitul în mână și poimâine veți avea pistolul. Această țară a mai trecut prin asta, să știți”, i-a spus Chirieac lui Ionuț Moșteanu

2 COMENTARII

  1. și Ionuț Moșteanu, ce i-a răspuns?
    Că putea să-l facă praf pe individul ăsta insipid, de care s-a plictisit lumea să-l vadă în fiecare zi!

  2. B.Chirieac a dat în isterie de când a fost debranșat de la țuțuroiul cu bani publici la care îl „mufase” PSD.
    Însă niciodată nu l-a dat afară inteligența…
    De când îl știu,îl știu cam prostoc.Și îl știu demult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here