Tudor Chirilă, mesaj dur pentru Vlad Voiculescu

Cântărețul Tudor Chirilă scrie că este dezamăgit de evacuarea nocturnă a bolnavilor de la spitalul Foișor și îi reproșează lui Vlad Voiculescu faptul că nu a comunicat clar situația catastrofală în care ne aflăm din punctul de vedere al deficitului de paturi ATI.

“Suntem depășiți, nu avem paturi la ATI și nici nu vom putea să le facem peste noapte pentru că nu suntem pregătiți. Aș vrea să-i aduc aminte lui Vlad Voiculescu că oamenii au ieșit în stradă la Colectiv pentru că au fost mințiți. Felul în care guvernul comunică cu populația este diletantism de la cap la coadă. Într-un moment de o asemenea gravitate pentru lume și pentru România încă încercăm să băgăm sub preș adevărata situație.”, a scris Chirilă pe Facebook.

Tudor Chirilă se numără printre cei mai implicați artiști în viața societății. Comentariile sale politice din timpul guvernării Dragnea – Tăriceanu, alături de cele ale altor actori și cântăreți, au constituit un factor important în mobilizarea la protestele dintre 2017 și 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here