Cine a fost Ciprian Nemeșiu, actorul de 39 de ani care s-a sinucis de 8 martie. ”Jovial și plin de creativitate”

Ciprian Nemestiu, actor în trupa de improvizație Freeze, s-a sinucis luni, 8 martie, la doar 39 de ani. Artistul s-a aruncat de la etajul 7 blocului în care locuia, în Sectorul 2 din București, informează ziare.com.

„Ai grijă te tine, Ciprian, acolo unde ai plecat! Am râs mult împreună, acum plângem fără tine. Pentru noi rămâi cel mai frumos spectacol. Îți mulțumim pentru tot și te iubim!”, este mesajul de „adio” pe care colegii de trupa l-au publicat pe pagina de Facebook”.

Trupul neînsuflețit al actorului a fost găsit de un vecin, în spatele blocului. Poliția face cercetări pentru moarte suspectă, potrivit Libertatea.ro.

Actor și economist, Ciprian Nemeșiu a făcut parte din echipa hotelului Howard Johnson Grand Plaza Hotel (actualul Sheraton) și Ramada Plaza. A avut colaborări cu televiziunile Brava Tv, Happy Fish și Digi 24 și cu majoritatea teatrelor din București. A dezvoltat trupa de teatru de improvizație „Freeze”, care activează cu predilecție pe scenele bucureștene. Ciprian Nemeșiu a absolvit Facultatea de Actorie din cadrul Universității „Spiru Haret” și Facultatea de Relații Economice din cadrul Universității Romano-Americane.

Ciprian Nemesiu făcea parte și din echipa Brightway, unde susținea workshop-uri de comunicare și improvizație, facilita team building-uri și oferea programelor și evenimentelor o nota artistica.

Potrivit profilului de pe pagina organizației, era „foarte jovial și plin de creativitate” și inspira participanții, „aduncandu-i în punctul dorit în timp foarte scurt”.

„Asta pentru că în trainingurile sale, el combina într-un mod „fun”, energic și inovativ jocurile de actorie cu partea business. Considera că atâta timp cât reușim să renunțam, chiar și pentru o scurtă perioadă, la măștile sociale, putem să ne redobândim încrederea, bucuria de viață și să dezvoltam noi abilitați în interiorul nostru”, potrivit Brightway.com.

Ciprian Nemesiu și-a început cariera de formator în cadrul „Școlii de Valori”, unde a creat, implementat și susținut cursuri de educație non-formală adolescenților din Romania. Printre programele la care a luat parte sunt „Zentiva Express”, „Atelierele Holcim”, „RMX Kaufland”, „Primul job Auchan” etc.

Și-a continuat drumul de trainer facilitând cursuri de actorie, teatru de improvizație și public speaking în cadrul mai multor scoli private de teatru. În mediul business, a adus un plus de valoare angajaților mai multor companii printre care „APT”, „Orange” sau „Spitalul Clinic Fundeni”.

Actriţa Alexa Lucia Istrate, cunoscută din serialul de comedie „Nimeni nu-i perfect”, de la Prima TV, a vorbit, într-un interviu pentru Click!, despre motivele pentru care actorul de improvizaţie Ciprian Nemeşiu, şi-a pus capăt zilelor. 

Tânăra spune că Ciprian Nemeşiu s-a lăsat copleşit de efectele pandemiei: a rămas fără angajamente şi se simţea din ce în ce mai singur: „Am fost trei ani împreună, acum era singur, fără angajamente, şi poate că de aceea s-a şi sinucis. Iar nesiguranţa şi-a spus cuvântul, mai ales că luni, 8 martie, aveam cu trupa noastră trei spectacole şi toate s-au anulat, iar el s-a sinucis.”  

Alexa Lucia Istrate a publicat şi un mesaj pe reţelele de socializare, împreună cu o imagine cu ei doi, dintr-o vacanţă din Thassos, pe vremea când erau împreună. „Te-am iubit tare, trei ani şi jumătate mi-ai zâmbit… ieri aveam trei spectacole, ni le a luat COVID… iartă-mă că n-am simţit că erai singur… Zâmbeşte Sus! …„, a scris tânăra actriţa.    „Ciprian nu era căsătorit, era singur, poate şi de aceea nu s-a mai regăsit, nu şi-a mai făcut nicio relaţie”, au povestit colegi de trupă, potrivit sursei citate. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here