Ciolacu: Dacă mi se va face dosar penal, am plecat de la conducerea partidului

Inquam Photos / George Calin

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că nu are cunoştinţă de vreun motiv pentru care s-ar deschide o anchetă penală pe nunele său, dar anunţă că, dacă ar deveni obiectul unui doar penal, va demisiona din funcţie de îndată, transmite News.ro.

„Sunt pregătit în orice moment să fac pasul înapoi în cazul în care există sau se face vreun abuz asupra mea”, susţine liderul PSD.

„Nu-mi e frică de absolut nimic. Dacă găseşte cineva ceva, totuşi… E o vorbă pe care ar trebui să o reţinem cu toţii: să nu-ţi fie frică de ceea ce ai făcut, să-ţi fie frică de ceea ce se poate inventa despre tine, voi face pasul în aceeaşi secundă. Sunt şi alţi colegi în partid care pot să preia conducerea PSD. Nu voi face o astfel de greşeală. Pentru mine contează mai mult PSD decât să ocup eu funcţia de preşedinte. (…) Dacă mi se va face vreun dosar penal – care nu am ştiinţă – în acel moment eu am plecat de la conducerea partidului. O să mă lupt în justiţie, dar eu nu pot să mut această luptă, până la urmă incorectă, să o mut şi să o transfer pe partid şi aşa trebuie să facă orice lider”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri seară, la B1 Tv.
Cioalcu a susţinut că dacă lui i s-ar face o nedreptate „asta nu înseamnă că trebuie să scufund partidul”.
„Sunt pregătit în orice moment să fac pasul înapoi în cazul în care există sau se face vreun abuz asupra mea. (…) Eu sunt ferm convins că am dosare la DNA şi reclamaţii, dar să se şi adeverească”, a adăugat liderul PSD.
El a menţionat că a promis şi la alegerile locale şi la cele parlamentare că va pleca din funcţie dacă PSD va pierde alegerile.
Ciolacu a adăugat că „totdeauna preşedintele PSD a fost o ţintă vie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here