Ciolacu, despre revizuirea Constituției: Ar fi cazul / Nu sunt de acord cu modificarea atribuţiilor preşedintelui

INQUAM/George Călin

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat, marţi, la Parlament, despre revizuirea Constituţiei, că a făcut anunţul că ar fi cazul să pornim acest demers, ţinând cont şi de majoritatea pe care o au în Parlament. El a precizat că nu este de acord cu modificarea atribuţiilor preşedintelui, în legea fundamentală, transmite News.ro.

Preşedintele PSD a arătat că a mai fost o încercare de modificare a Constituţiei şi trebuie pornit de la acele dezbateri.

”Nu ceva anume, dar societatea se modernizează, provocările sunt după cum vedem, cu totul altele, cred că nimeni nu se mai aştepta, în Europa, să avem de-a face cu un război, şi atunci trebuie privite toate unghiurile”, a spus Ciolacu. Întrebat dacă atribuţiile preşedintelui ar trebui modificate, Marcel Ciolacu a spus că din punctul său de vedere nu ar trebui. ”Eu nu consider că trebuie modificate atribuţii de la preşedinte”, a arătat el, precizând că este un demers care trebuie pornit.

”Eu astăzi am făcut un anunţ că ar fi cazul să pornim acest demers, ţinând cont şi de majoritatea pe care o avem”, a afirmat el. Marcel Ciolacu a declarat că trebuie constituită o comisie specială, pe modelul legilor siguranţei naţionale şi să sde pornească de acolo.

Ziua Regalităţii: Depunere de flori, călătorie cu trenul regal şi concert

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here