Ciolacu, după exit-poll: „Colegii să fie atenți în secții. Să nu pățim ce am pățit la Sectorul 1”

Inquam Photos / George Calin

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, le cere membrilor PSD să fie foarte atenți în secțiile de vot, ca „să nu pățim ce am pățit la Sectorul 1” în alegerile locale.

„Sper ca acest Guvern Orban să plece acasă. În acest moment, PSD are un avantaj în exit-poll. Am o rugăminte pentru toți membrii PSD din secții: să numere orice vot corect, cinstit, în secțiile de votare. Să nu cumva să părăsească secțiile de votare, ca să pățim ce am pățit la Sectorul 1 în București”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Prin votul de astăzi, românii au arătat că este nevoie de o schimbare. Le mulţumesc tuturor românilor care au avut încredere în noi şi au votat PSD. Mulţumesc românilor că au sancţionat această batjocură la adresa lor în ceea ce priveşte gestionarea pandemiei, închiderea şcolilor a pieţelor, a bisericilor”, a mai afirmat liderul PSD.

„Este nevoie de un guvern capabil, care are soluţii, care ştie să rezolve adevăratele provocări ale românilor şi le mulţumesc în mod deosebit românilor care au mers la vot, pentru că şi-au învins teama în ceea ce priveşte viaţa lor, dar au înţeles necesitatea ca acest Guvern Orban să plece acasă. În acest moment, PSD are un avantaj în exit-poll-uri, chiar dacă ponderăm cu voturile venite din diaspora”, a adăugat Ciolacu.

PSD se situează pe primul loc cu 30,5% la votul pentru Camera Deputaţilor în alegerile parlamentare de duminică urmat de PNL cu 29%, iar la Senat PSD are,30,6%, iar PNL 29,1%, potrivit exit-poll-ului CURS-AVANGARDE prezentat duminică seară de Antena 3, pe baza datelor centralizate până la ora 19:00, rezultatele finale urmând să fie prezentate la ora 23:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here