Ciolacu, precizări după dezvăluirile apărute despre Laura Vicol

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că, dacă procurorii au elemente în privinţa deputatei social-democrate Laura Vicol, va vota pentru ridicarea imunităţii acesteia.

Întrebat cum comentează informaţiile apărute în spaţiul public, conform cărora Laura Vicol ar avea o relaţie cu anumiţi interlopi, liderul PSD a spus: „S-o aresteze. Dacă domnii procurori ştiu aceste elemente, s-o aresteze de îndată. Eu o să votez pentru ridicarea imunităţii.”.

„Va exista o decizie în cadrul grupului PSD. (…) Şi au am spus că nu doresc desfiinţarea SIIJ, trebuie găsită o altă entitate care să preia activitatea SIIJ”, a declarat Ciolacu, la Parlament, întrebat despre afirmaţiile Laurei Vicol, preşedinte al Comisiei juridice, care susţine menţinerea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie.

Ciolacu a arătat că Alexandru Stănescu nu este susţinut pentru funcţia de preşedinte ANRE sau pentru cea de vicepreşedinte, fiind propunerea PSD pentru Comitetul de supraveghere al ANRE.

„Domnul Stănescu este propunerea noastră în comitetul ANRE de supraveghere. Sunt convins că o să răspundă în faţa comisiei. Este propunerea din partea grupului PSD, avem dreptul să facem această propunere. Este un fost parlamentar, mi se pare două mandate, a fost preşedinte şi de comisie. A contat foarte mult că este unul dintre foştii parlamentari care n-au mai avut locuri pe liste”, a argumentat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Șefa diplomației germane anunță închiderea gazoductului Nord Stream 2 în cazul unei „escaladări” în Ucraina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here