Ciolacu răspunde ofertei lui Cîțu: „Vine cu mâna întinsă la noi să cerșească ajutor”

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Oferta premierului Florin Cîțu de a discuta la aceeași masă cu specialiștii PSD pentru a găsi cele mai bune soluții pentru strategia anti-pandemie este respinsă de social-democrați.

„Am văzut că dl prim-ministrul vine cu mâna întinsă la noi să cerșească ajutor. Acum când le e frică de furia oamenilor au venit să ne ceara ajutor. Nu e dorință serioasă, ci dorința de a nu-și asuma responsabilitate. (…) Restricțiile au adus mai mult haos decât responsabilitate din partea cetățenilor. Au distrus parteneriatul dintre Guvern și cetățeni. E dreptul democratic al românilor să iasă în stradă. Ni l-am câștigat în 1989. Nimeni nu are dreptul să ne facă teroriști când ieșim în stradă”, a spus luni liderul PSD, Marcel Ciolacu, într-o conferință de presă.

Premierul Florin Cîțu a declarat luni că „e pregătit” să se așeze la masă cu specialiștii PSD și să discute despre „cele mai bune măsuri pentru sănătatea românilor”.

„Am văzut în spațiul public, la PSD, mesaje ușor confuze. Acum câteva luni spunea că suntem prea relaxați, acum vin și ne spun că impun restricții. ​Sunt pregătit să ascult și opinia specialiștilor din PSD. Specialiștii nu au culoare politică, lupta pentru sănătatea românilor nu are culoare politică. Decât să dăm mesaje confuze e momentul să stăm la masă toți, specialiștii, să vedem care sunt cele mai bune măsuri pentru sănătatea românilor”, a spus Cîțu.

1 COMENTARIU

  1. Ce poti cere unui cerebel ridicat la rang de creier ?Cand nu iti dai seama de un mesaj ironic,cum este cel al premierului,un anticomunist recunoscut pentru ironiile sale la adresa „specialistilor” cu insigna psd,asta e concluzia…la scoala sa-i trimiti,nu mai are rost,e timp pierdut …mai bine ar face DNAul treaba serioasa,sa-i trimita la scoala de corectie a tuturor hotilor!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here