Ciolacu: Se va face la un moment dat o remaniere

Foto: Inquam Photos/ George Călin

Marcel Ciolacu a declarat că va fi făcută o remaniere guvernamentală şi va exista o discuţie aplicată în acest sens în coaliţie. Întrebat despre numele posibililor membri ai Guvernului vizaţi de remaniere, liderul PSD a precizat că nu doreşte să dea nume, deoarece e normal să fie discutat subiectul în coaliţie, relatează News.ro.

„Sunt ferm convins că se va face la un moment dat o remaniere. Asta a fost discuţia de acum o lună, o să avem o discuţie mai aplicată în interiorul coaliţiei. Nu vreau să am o discuţie punctuală despre cineva anume. Mi se pare corect întâi să discut cu premierul şi pe urmă cu colegii mei. Nu vin aceste veşti la televizor date de cineva. Cred că un Guvern funcţionează şi cu remanieri. E ceva normal, nu că susţin o anumită remaniere sau nu”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi la Parlament.

Întrebat dacă ministrul Energiei Virgil Popescu e vizat de remaniere, Ciolacu a răspuns: „La fel cum m-am abţinut şi în ceea ce priveşte pe domnul ministru Dîncu, lăsaţi-mă să avem aceeaşi abordare corectă, în interiorul coaliţiei”.

Chestionat dacă va fi o remaniere mai extinsă, nu doar trei miniştri, liderul social-democraţilor a replicat: „Nu v-am spus nici de primii trei”.
Întrebat mai departe dacă vor pleca acasă membrii Executivului care nu vor fi capabili să reducă cheltuielile cu 10% la instituţiile pe care le conduc, Marcel Ciolacu: „Presupun că prim-ministrul are o grilă de evaluare”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here