Ciolacu: Sunt ferm convins că în anul 2024 Preşedintele României va fi un preşedinte de stânga

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi la Târgovişte, că este ferm convins că viitorul preşedinte, începând din anul 2024, va fi un preşedinte de stânga, notează News.ro.

„Nu trebuie să intrăm în jocuri electorale. Românii vor ştii cel mai bine pe cine să voteze în anul 2024, în funcţie de cât de mult ne vom implica şi de soluţiile pe care le vom aduce pentru ca România să depăşească această perioadă. Sunt ferm convins că vom reuşi împreună acest lucru şi sunt ferm convins că în anul 2024 Preşedintele României va fi un preşedinte de stânga”, a afirmat Marcel Ciolacu, joi la Conferinţa judeţeană de alegeri a Organizaţiei Judeţene PSD Târgovişte.

Liderul PSD a reiterat faptul că partidul a învăţat din greşelile trecului şi candidatul social-democrat pentru funcţia de preşedinte al ţării va fi ales prin votul tuturor filialelor, nu de „o mână de oameni” de la conducerea formaţiunii.

„În schimb, viitorul candidat pentru funcţia de preşedinte al României nu îl mai aleg eu Marcel Ciolacu, Gabriela Firea, Sorin Grindeanu sau Paul Stănescu. El va fi ales de către dumneavoastră. Toţi cei care se înscriu în cursa pentru cea mai înaltă demnitate în stat vor trebui să vină şi să obţină votul dumneavoastră. S-a terminat perioada în care o mână de oameni decidea cine e candidatul dumneavoastră. E cazul să învăţăm din greşelile trecute”, a mai precizat Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here