Cîrstoiu exclude o retragere a candidaturii

Candidatul PSD-PNL la Primăria Bucureşti, medicul Cătălin Cîrstoiu. Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat luni despre retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei că el a venit aseară de la Timişoara şi nu a auzit asemenea zvonuri, precizând că de dimineaţă au fost colegi din conducerile PSD şi PNL şi au discutat despre campanie. La rândul lui, Cătălin Cîrstoiu a afirmat că nu se pune problema despre o retragere şi a comentat că orice lucru care apare într-un moment are caracter temporar. El a mai arătat că s-a înscris într-o luptă pentru o idee şi merg înainte, transmite News.ro.

”A spus corect Marcel Ciolacu, până la depunerea candidaturii şi domnul Piedone e momentan, că nu e depusă candidatura. Nici nu s-a deschis perioada în care se pot depune candidaturi”, a spus ministrul Transporturilor, întrebat despre o decizie în privinţa retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Generală.

Sorin Grindeanu a precizat că de dimineaţă a avut o şedinţă de campanie, urmată de o întâlnire cu specialişti pe transporturi.

”Nu am discutat despre aşa ceva. Eu am venit aseară de la Timişoara, nu am auzit asemenea zvonuri. De dimineaţă au fost colegi din conducerile PSD şi PNL, am discutat despre campanie”, a arătat Grindeanu.

Cătălin Cîrstoiu a fost întrebat despre o astfel de retragere, el spunând: ”Ce aş putea spune suplimentară faţă de ce a spus dl. Grindeanu? Asta a fost realitatea zilei, o discuţie tehnică şi atât”.

”Dacă stăm să o luăm aşa, orice lucru care apare într-un moment are caracter temporar. Din punctul meu de vedere m-am înscris într-o luptă pentru o idee şi mergem înainte”, a mai spus medicul.

”Întrebat dacă exclude o retragere, Cîrstoiu replicat: ”Din răspunsul meu, evident că da”.

Cătălin Cîrstoiu: Bucureşti este un oraş bolnav, căruia îi trebuie un tratament

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here