Cîțu, despre valul patru de covid: „S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ce a fost”

Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Premierul Florin Cîţu susţine că România nu ar trebui să se confrunte cu un al patrulea val al pandemiei de COVID-19, în condiţiile în care există vaccinuri disponibile în țara noastră și populaţia se poate imuniza. Cîțu a declarat vineri, la Botoşani, că va susține ca economia să rămână deschisă și să nu mai existe niciun fel de restricții.

„Dacă ne vaccinăm, nu ar trebui să avem niciun val patru. S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ceea ce a fost până acum. Singura soluţie este să ne vaccinăm. Nu mi se pare normal să mai închidem economia când avem aceste vaccinuri. Eu voi susţine ca economia să rămână deschisă, să nu mai avem niciun fel de restricţii, pentru că nu trebuie ca cei care s-au vaccinat să mai sufere. Trebuie să meargă înainte”, a declarat Cîţu.

Premierul Florin Cîţu a avut, vineri, o întâlnire cu primarii Partidului Naţional Liberal din judeţul Botoşani pe tema proiectelor de investiţii.

1 COMENTARIU

  1. Se pare ca vaccinarea produce efecte benefice – in paralel are loc si un efect numit -de turma- ce este greu de contabilizat dar el exista atita tiop cit persoanele depistate cu covid 19 sunt foarte putine si numarul celor care pierd partida din cauza efectelor covid 19 scade pe zi ce trece .Inca de la inceputul mandatului premierul Citu a avut o atitudine curajoasa si a reactionat corect la mai toate situatiile ce tin de covid 19 si nu numai . Putem spune ca el este , in principal, artizanul eliminarii efectelor covid 19 in timp ce un numar important de politicieni inca atirnau in a nu crede in vaccin si efectele lui , a nu accepta vaccinarea , a nu intelege necesitatea purtatului mastii si condamnau alaturi de unii interzicerea unor intruniri mari provocatoare (la vremea respectiva)de infectii covid 19 .O vreme unii zimbeau cind presedintele natiunii tot repeta – obligativitatea vaccinarii si a purtatului de masca, dar acum mai toate aceste teme, politice ,de campanie li se sparg in cap (este doar o expresie nu un fapt real).Pandemia isi da obstescul sfirsit si premierul culege toate laudele .Laudele , acceptul Presedintelui natiunii , increderea data de prezenta sumelor uriase din PNNR impreuna cu majoritatea filialelor de partid ce isi vor desemna in alegeri alesul , fac din actualul premier un cistigator . Timp de opt ani Citu va conduce Romania indiferent din ce pozitie politica va alege ca o faca .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here