Cîţu: Domnilor de la PSD, degeaba speraţi. După 25 septembrie, va fi şi mai rău pentru dumneavoastră. Am tranşat alegerile din PNL

Foto: INQUAM/George Călin

Premierul Florin Cîţu a declarat marţi, în plenul Parlamentului, la dezbaterea moţiunii de cenzură, că social-democraţii îl consideră „cel mai mare inamic al lor”, dar le-a transmis că nu vor scăpa de el deoarece „a tranşat” alegerile din interiorul PNL, transmite Agerpres.

„12.12.2019. 13.05.2020. Vă aduceţi aminte ce reprezintă aceste date? Două moţiuni simple depuse împotriva mea de PSD. Să nu mai amintim nenumărate interpelări, chemări la Ora prim-ministrului, Ora Guvernului şi aşa mai departe. Românii au înţeles deja concluzia acestor tertipuri PSD-iste. Social-democraţii văd în mine cel mai mare inamic al lor, o ameninţare. Şi o vedem şi în această moţiune de astăzi. De ce? Pentru că sunt singurul care s-a opus sistematic şi vehement oricărei colaborări, de orice formă, cu PSD. Toţi românii trebuie să ştie că niciodată nu voi face compromisuri, dar mai ales când vine vorba de PSD. Ştiţi deja ce fel de politician sunt. Şi ştiţi că niciodată, dar niciodată nu aş susţine, nici măcar în glumă, să dau jos propriul Guvern ca apoi să fac guvernare cu PSD. Am intrat în politică fiind liberal convins şi voi respecta până la capăt principiile şi valorile liberale. Domnilor de la PSD, degeaba speraţi. Vă minţiţi singuri. După 25 septembrie va fi şi mai rău pentru dvs. Am tranşat alegerile din PNL, de cine vă e cel mai frică nu scăpaţi”, a afirmat Florin Cîţu.

Republica Cehă cere Rusiei 39 de milioane de euro despăgubiri pentru sabotajul asupra a două depozite de muniţii

1 COMENTARIU

  1. Pandemia isi da obstescul sfirisit in Romania cistigator -CITU – . Restrictiile au fost anulate aproape in totalitate -cistigator CITU, Banii de la PNNR stau gata sa umple tolbele investitiilor facute in folosul neamului romanesc – cistigator Citu . Noul sef al PNL va fi Citu -cistigator tot Citu .Motiunea de cenzura si alegerile anticipate nu au succesul scontat – cistigator Citu . Un cumul de noi decizii printre care enumeram ; partajarea procedurilor medicale – coplata – , deschiderea mai multor fronturi de lucru – autostrazi – drumuri rapide , decizia definitiva in vederea construirii unei noi capacitati atomice impreuna cu americanii ,datele economice sunt favorabile , preturile de tot felul raman constante ca si raportul leu – euro – se redeschid mai toate posibilitatile de vacanta , normalitatea isi reia locul binemeritat .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here