Cîțu, după ce ministrul Transporturilor l-a numit „zombie politic”: Când un ministru mai atacă prim-ministrul, imediat pleacă acasă

Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Premierul Florin Cîţu, a declarat, luni, în şedinţa conducerii PNL, după ce ministrul Transporturilor l-a numit „zombie politic”, că data viitoare când se mai întâmplă aşa ceva, va lua o decizie imediat şi a avertizat că atunci când un ministru mai atacă prim-ministrul, imediat pleacă acasă. Într-o conferință de presă, premierul a afirmat că evaluarea activiţăţii miniştrilor se va face pe baza activităţii, nu a declaraţiilor.

„Îi asigur pe toţi membrii Cabinetului că evaluarea se va face pe baza performanţei, pe baza activităţii, pe ceea ce fac şi nu pe ceea ce spun”, a declarat premierul Florin Cîţu, într-o conferinţă de presă, la finalul şedinţei conducerii liberale. 

Întrebat despre declaraţia făcută în cadrul şedinţei PNL, Cîţu a afirmat: „Fiecare membru al Cabinetului condus de mine va fi evaluat pe ceea ce face, nu pe ceea ce spune că face”.

Premierul Florin Cîţu a lansat un atac dur la adresa ministrului USR PLUS al Transporturilor Cătălin Drulă, după ce acesta l-a criticat în aceiași termeni într-un interviu pentru G4Media.

Surse participante la şedinţă au relatat că şeful Executivului a afirmat că  data viitoare când se mai întâmplă aşa ceva, va lua o decizie imediat.

El a lansat şi un avertisment: „Când un ministru mai atacă prim-ministrul, imediat pleacă acasă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here