Ciucă, precizări legate de eventualitatea unor negocieri PNL-PSD pentru alegerile din 2024

Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Nicolae Ciucă, a declarat, vineri, la Şcoala de Vară a TNL că s-a vorbit în spaţiul public despre realizarea unui bloc democratic alături de PSD, dar a precizat că nimeni nu va demara niciun fel de negociere pentru viitorul partidului şi pentru ceea ce înseamnă anul electoral 2024 până când nu este aflat rezultatul final al actualei radiografii a PNL, transmite News.ro.

“S-a vorbit despre realizarea unui bloc democratic. Şi s-a vorbit că în secret se negociază o astfel de abordare politică.  Am declarat şi declar şi acum că atunci când un anumit lucru este cunoscut de două persoane, nu mai este secret. Secret este doar ce ştie un singur om. Nu va demara nimeni niciun fel de negociere pentru viitorul partidului şi pentru ceea ce înseamnă anul electoral 2024 şi proiecţia de după 2024 până ce nu găsim rezultatul final al actualei radiografii a Partidului Naţional Liberal”, a afirmat preşedintele PNL.

El a declarat că în politică trebuie analizate toate opţiunile şi este aleasă cea care asigură îndeplinirea obiectivului partidului.

“Şi ceea ce putem să facem în continuare pe formule politice care sunt cât se poate de normale, s-au mai făcut şi se fac, formule care pot să reprezinte abordarea anului electoral în deplinătatea identităţii Partidului Naţional Liberal, prin noi înşine sau abordarea anului electoral într-un alt construct politic, ceea ce reprezintă o ipoteză. În politică – şi aici sunt convins că am asentimentul tuturor colegilor mei aflaţi aici pe primele rânduri, domnului prim-vicepreşedinte, domnului secretar general, domnilor vicepreşedinţi, preşedinţi de filială,  în politică trebuie să analizăm toate opţiunile şi să o alegem pe cea care ne asigură îndeplinirea obiectivului pe care ni-l dorim cu toţii, obiectiv care să fie dezbătut, discutat şi aprobat în forurile de conducere ale partidului”, a mai precizat Nicolae Ciucă.

Iohannis: Lupta împotriva corupţiei trebuie însă să rămână o preocupare constantă

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here