Ciutacu, război în instanţă contra Realitatea Plus, Ancăi Alexandrescu şi lui Cristian Rizea

Realizatorul România TV Victor Ciutacu a dat în judecată firma care deţine Realitatea Plus (reprezentată de Alexandra Păcuraru), pe Anca Alexandrescu (fostă consilieră a lui Liviu Dragnea şi moderatoare la postul Realitatea), pe fostul deputat PSD Cristian Rizea şi pe Bogdan Muzgoci (prezentator la Realitatea Plus), transmite Gândul.ro.

Gestul realizatorului vine în urma unor emisiuni difuzate acum câteva săptămâni, în care s-a afirmat că „Ciutacu este unul dintre acoperiții din presă. Trebuia să facă pușcărie”. Cu aceeași ocazie, Cristian Rizea a atacat, printre altele, și „legăturile din Monaco” ale lui Victor Ciutacu.

În procesul deschis în instanţă, Ciutacu cere şi retragerea postărilor de pe siteul Realitatea.net care-l vizează şi pe care le consideră defăimătoare. 

Dezvăluirile făcute de Cristian Rizea, pentru care Victor Ciutacu vrea să deschidă acțiune în instanță:

”Bogdan Muzgoci: E cineva care ar putea umbri pe domnul Nistorescu in aceasta dezvaluire sau pe domnul Cristoiu? Ma gandesc ca e destul de greu

Cristian Rizea: Haideti sa-l devoalam, ca nu avem ce sa facem. Am dat cateva detalii pe site-ul meu, pe spovedanialuirizea.com. Eu l-am devoalat pe acolo, il cunosc foarte bine..a fost la botezul fiului meu. Amator de petreceri, de sprituri cu Dragos Dobrescu, cu Codrut Marta si cu Ilan Schwartzenberg. Si era un mare amator de restaurante de lux in Monte Carlo, dar pe banii smecherilor pe care i-am nominalizat mai devreme. Acolo ii placea lui foarte mult ca era cu vinul rosu, cu fripurile, cu restaurantele de top. În fata mea, Dobrescu, ii dadea bani lui Ciutacu pentru shopping in Monaco, sa-si faca omul cumparaturile (…)

Eu il cunosc de cand baga mana la spagi, cand era consilierul lui Ovidiu Musetescu la APAPS. Eu am fost cu un om de afaceri care a preluat doua societati din Brasov, privatizate, iar domnul Ciutacu era la primire, ca domnul Musetescu nu putea. Ne punea o instalatie de bruiaj, cand mergeam in sala lui ca sa nu se auda, ca stiti ca atunci Adrian Nastase controla tot. Iar ca sa-ti iei o spaga, tu ca sef al Oficiilor de Privatizare in Romania, fara sa stie seful, ca sa iti ramana si tie ceva (…)

Dupa aceea, pe domnul Ciutacu l-am regasit consilier al domnul Codrut Seres. Ati uitat? L-au acuzat unii tot pe niste privatizari, ca dansul e tot mereu la primire in spate, stiti ca domnul titular nu poate sa ia, ca omul de fatada semneaza si el e in spate cu banii negri, cu combinatia (…)

CV-ul domnului Ciutacu sta marturie. Orice roman poate sa verifice informatiile pe care le dau eu azi doar accesand google-ul. Insa inca o problema pe care domnul Ciutacu o are si asta il doare mult de tot si asta stiti de ce? Sistemul in momentul in care nu mai executa… Are o problema mare pentru ca domnul Ciutacu a fost tot asa de pe vremea domnului Seres, ca atunci s-au mai facut niste combinatii bune, fratii Iancu, celebrii fratii Iancu – RAFO Onesti. Va spune ceva? Va spun eu!

Domnul Ciutacu, daca legea era aplicata ca si pentru fratii Iancu, ca si pentru domnul Margarit – asociatul fratilor Iancu, domnul Ciutacu trebuia sa stea 10 ani in puscarie. O spun clar, categoric!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here