Claudiu Manda, exerciții motivaționale după knockout-ul din alegeri: PSD Dolj rămâne principala forţă politică

Preşedintele PSD Dolj, europarlamentarul Claudiu Manda, susţine că, deşi candidatul PSD nu a câştigat alegerile în judeţ, PSD „rămâne principala forţă politică” şi se pregăteşte de câştigarea alegerilor locale, transmite News.ro.

„Deşi nu am câştigat 50% +1 din voturile electoratului pentru candidatul nostru, vestea bună este că PSD Dolj este pe locul 8 la nivel naţional între organizaţiile judeţene social democrate şi pe primul loc la număr de voturi aduse candidatului Viorica Dancilă, 138.855 (48,21%). Am câştigat alegerile in 78 de localitati din judetul Dolj, în 10 dintre ele cu peste 70%, în 30 de localităţi cu peste 60% şi în 38 cu peste 50%, asta însemnând că PSD Dolj rămâne principala forţă politica şi suntem pregătiţi să câştigăm alegerile locale”, a scris Manda pe Facebook.

Acesta le-a mulţumit doljenilor care au acordat votul de încredere candidatului PSD.

În 19 noiembrie, preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, spunea că fiecare judeţ trebuie să obţină 50 plus unu din voturi în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale pentru ca acestea să poată să fie câştigate.

Candidatul PSD Viorica Dăncilă a „câştigat” în cinci judeţe cele de-al doilea tur al prezidenţialelor, cel mai mare scor fiind înregistrat în Teleorman.

Judeţele în care a obţinut cele mai multe voturi, devansându-l astfel pe Klaus Iohannis, sunt Giurgiu, Gorj, Mehedinţi, Olt şi Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here