Primăria Sectorului 1 a anunţat, vineri, că Ciprian Barna, absolvent al Facultăţii de Administraţie Publică din Cluj şi al Facultăţii de Drept din Oradea, este noul City Manager, scrie Newsweek.ro.

Ciprian Barna a fost director al Zonei Metropolitane Oradea. 

Este absolvent al Facultăţii de Administraţie Publică din Cluj şi al Facultăţii de Drept din Oradea, are un masterat în afaceri europene obţinut la Universitatea Reims Champagne-Ardenne şi a fost bursier al statului francez la Şcoala Naţională de Administraţie în înalte studii europene.  

A lucrat la Zona Metropolitană Oradea din 2006 şi a urcat pe rând toate treptele profesionale până la funcţia de director ocupată în perioada 2012 – 2014.  

Ciprian Barna s-a ocupat în perioada 2012 – 2015 de extinderea serviciului de transport local la nivel metropolitan, proiecte de dezvoltare a conectivităţii transfrontaliere între Oradea şi Debrecen.  

Ciprian este un orădean ambiţios care a ales să se alăture echipei noastre şi este conştient de răspunderea pe care o are. Urmează să se ocupe de coordonarea Direcţiei de Investiţii, de achiziţiile publice ale Administraţiei Domeniului Public, şi proiectele europene derulate prin intermediul Serviciului Programe, Strategii şi Proiecte. Împreună cu noi va pune umărul la reconstrucţia şi modernizarea Sectorului 1”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

1 COMENTARIU

  1. Avea colegi si colege suficient de bine pregatiti pentru aceasta functie aici,in partid si la sector,alesi impreuna cu dansa ,de bucuresteni!!!De ce era nevoie de un oradean,acolo s-au terminat problemele?Nu ma mir ca multi dintre cei ce si-au dat demisia acum nu se mai simt utili in aceasta alianta…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here