Clotilde Armand vorbeste in timpul unui protest, desfasurat in Piata Universitatii, in cadrul caruia se cere renumararea voturilor din Sectorul 1, sambata, 11 iunie 2016. Inquam Photos / Adriana Neagoe

Primăria Sectorului 1 va depune plângeri penale pentru infracţiunea de şantaj acţionarilor Companiei Romprest Service S.A. şi solicită autorităţilor abilitate să fie ridicată licenţa acestui operator, afirmă edilul Clotilde Armand.

Ea spune că, în paralel, va solicita Consiliului Local Sector 1 şi în Justiţie rezilierea contractului cu acest „operator şantajist”, notează Agerpres.

Înţeleg că operatorul de salubritate a anunţat că reîncepe să strângă gunoiul din sector şi a recunoscut vina pentru şantajul creat în aceste zile în care nu ridicat gunoiul. Da. Iată că am avut dreptate! Legea spune foarte clar că este interzis să întrerupă serviciul de salubrizare şi administratorilor companiei le-a fost frică să mai continue cu şantajul. Dar lucrurile nu vor rămâne aşa. Toţi cei care şi-au permis această situaţie vor răspunde în Justiţie pentru că au pus în pericol sănătatea populaţiei din Sectorul 1. Primăria Sectorului 1 va depune plângeri penale pentru infracţiunea de şantaj acţionarilor Companiei Romprest Service SA şi solicită autorităţilor abilitate să fie ridicată licenţa acestui operator. Pentru că România este stat de drept, nu stat mafiot. În paralel, voi solicita Consiliului Local Sector 1 şi în Justiţie rezilierea contractului cu acest operator şantajist. Cu mafia nu se negociază”, a scris primarul Clotilde Armand, sâmbătă seara, pe pagina sa Facebook.

Edilul le dă asigurări locuitorilor Sectorului 1 „că astfel de situaţii nu se vor mai repeta”.

1 COMENTARIU

  1. Cita rautate genereaza neintelegerea unor actiuni . Primarul sectorului unu din Bucuresti se confrunta cu niste contracte facute – pe picior – de catre fostii primari – contracte mult umflate(cel putin asa ne zice presa ) ca si pret – ce includ obligatiile si serviciile firmei Romprest catre cetatenii sectorului unu si nu numai . Banii cetatenilor sunt cheltuiti fara nici cel mai mic respect fata de lege . Jocul deja a fost cistigat de Primaria Sector Unu- Bucuresti – ce se va adresa justitiei chiar daca firma reclamata a reinceput recolectarea gunoiului asa cum este normal si in respectul cetatenilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here