Codrin Ștefănescu, PSD: Iohannis ar merita să fie dat în judecată

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a afirmat că președintele Klaus Iohannis ar trebui să fie dat în judecată pentru toate „mizeriile” pe care le-a spus despre PSD, însă acest demers nu mai este posibil, deoarece nu mai există o lege care să rezolve problema insultei și calomniei.

„Sunt convins că Iohannis ar merita să fie dat în judecată. Pentru toate aberațiile și mizeriile spuse despre noi. Dar nu mai avem legea aia cu insulta și calomnia. Că am fost tot noi buni și naivi cândva…”, a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

Premierul Viorica Dancila a anunțat sâmbătă, la Mamaia, că va depune plângere penală pe numele președintelui Klaus Iohannis, că urmare a afirmațiilor acestuia cu privire la faptul că Guvernul este corupt.

Întrebată care este fapta pe care o sesizează, Dancila a afirmat că duminică se va întâlni cu avocații.

Viorica Dăncilă  a declarat în acest week-end, după ce a fost huiduită și catalogată drept „analfabetă” de un grup de protestatari, că „Parlamentul României să adopte un act normativ prin care să oprească calomnia și defăimarea”. Și Liviu Dragnea vorbea din primăvara anului trecut despre adoptarea unei legi împotriva defăimării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here