Contractul pentru realizarea Planului Integrat pentru Calitatea Aerului în Bucureşti, atribuit în urma unei licitații unui consorţiu de patru firme

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a precizat că, în urma unei licitaţii publice, a fost atribuit contractul pentru realizarea Planului Integrat pentru Calitatea Aerului în Bucureşti, unui consorţiu de 4 firme. „Proiectul semnat cu Primăria durează 12 luni şi presupune realizarea studiului privind calitatea aerului în Bucureşti (principalii poluanţi) şi a Planului Integrat privind Calitatea Aerului (planul de măsuri)”, a adăugat edilul, potrivit News.ro.

În urma unei licitaţii publice, am atribuit săptămâna trecută contractul pentru realizarea Planului Integrat pentru Calitatea Aerului în Bucureşti, unui consorţiu de 4 firme. Dintre acestea, Cambridge Environmental Research Consultants a realizat evaluarea calităţii aerului şi proiecte pentru îmbunătăţirea calităţii aerului pentru, printre altele, Londra, dar şi pentru capitala Irlandei, Dublin, precum şi la nivelul întregii Republici Irlanda”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.
Primarul Capitalei a mai spus că „proiectul semnat cu Primăria durează 12 luni şi presupune realizarea studiului privind calitatea aerului în Bucureşti (principalii poluanţi) şi a Planului Integrat privind Calitatea Aerului (planul de măsuri)”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here