Controale și amenzi în zona Herăstrău. DSP analizează scenariul suspendării activităţii la operatorii care au mai fost amendaţi

Autorităţile din Bucurşti au făcut, sâmbătă seară, mai multe controale la localuri din zona Herăstrău, fiind aplicate mai multe sancţuni. DSP analizează posibilitatea suspendării activităţii la operatorii care au mai fost amendaţi, transmite News.ro.

”În continuarea activităţilor de  verificare privind respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS COV 2, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie şi reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică au efectuat controale la mai multe societăţi comerciale din zona Herăstrău”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Sursa citată a rpecizat că un operator economic a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 10.000 lei conform  Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu suma de 2.000 lei conform  Legii nr 333 din 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, pentru nefuncţionarea sistemului de supraveghere video.  

”Direcţia de Sănătate Publică a constatat şi aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 30.000 de lei pentru încălcarea unor prevederi din domeniu. Totodată, având în vedere că operatorul economic a mai fost sancţionat,  este analizată de către Direcţia de Sănătate Publică şi măsura de  suspendare a activităţii”, a mai transmis Polţia.

Sursa citată a precizat că un alt operator economic a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 10.000 lei şi respectiv 8.000 lei conform  Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

”Direcţia de Sănătate Publică a constatat şi aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 30.000 pentru încălcarea unor prevederi din domeniu. Având în vedere că operatorul economic a mai fost sancţionat,  este analizată de către Direcţia de Sănătate Publică posibilitatea aplicării şi altor măsuri din competenţă”, au mai precizat poliţiştii.

Sâmbătă seară a fost suspendată activitatea în Bamboo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here