Corina Crețu, mesaj de susținere pentru Victor Ponta

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Pe fondul tensiunilor din cadrul Pro România, Corina Crețu își anunță sprijinul pentru Victor Ponta, despre care spune că „a reușit, într-un timp atât de scurt, să ofere o alternativă politică reală, europeană și cu adevărat social-democrată tuturor celor care își doresc o schimbare în bine pentru România”.

E începutul unei săptămâni decisive, la finalul căreia România va lua o primă hotărâre privind viitorul său pentru următorii cinci ani. M-am bucurat să fiu alături de colegii noștri de la PRO România ieri, care au demonstrat pe parcursul întregii campanii că, prin bună-credință și prin corectitudine, politica poate fi cu adevărat altfel, mult mai aproape de ceea ce își doresc românii. Toată aprecierea pentru Victor Ponta – care a reușit, într-un timp atât de scurt, să ofere prin PRO România o alternativă politică reală, europeană și cu adevărat social-democrată tuturor celor care își doresc o schimbare în bine pentru România. O săptămână frumoasă tuturor”, a scris Corina Crețu pe Facebook.

Tensiunile în cadrul Pro România au fost declanșate de declarația lui Mihai Tudose, care a spus că guvernul Ludovic Orban ar trebui susținut. În replică, liderul partidului, Victor Ponta, a anunțat că parlamentarii care vor vota noul guvern vor fi excluși din partid. De cealaltă parte, prim-vicepreședintele Daniel Constantin, a precizat că există un curent în partid și că se încearcă schimbarea poziției lui Victor Ponta, în așa fel încât parlamentarii Pro România să poată vota guvernul Orban fără a fi excluși din partid.

Conflictul din Pro România are loc în ziua învestirii guvernului Ludovic Orban, de la ora 14.00, miza fiind numărul de voturi necesare. Pentru a fi învestit sunt necesare 233 de voturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here