Coșmar pentru familia primei persoane din Italia care a murit de coronavirus acasă

O italiancă în vârstă de 47 de ani a fost prima persoană din Italia care a decedat la domiciliu din cauza infecției cu coronavirus, potrivit The Hill și CNN.  

Cum carantina în Peninsulă este totală, familia din Napoli a ajuns în situația de a rămâne cu ruda decedată timp de 36 de ore, în condițiile în care pompele funebre au refuzat inițial să intervină.

În disperare de cauză, fratele acesteia a postat un videoclip pe Fabook, în care descrie coșmarul prin care trece. „Fac acest videoclip pentru binele Italiei. Sora mea a murit aseară, probabil din cauza virusului. A trebuit să-i oblig să vină să facă testul. A trebuit să mă pun în autoizolare. S-ar putea să am virusul. Pentru a-mi menține sora în viață, am făcut respirație gură la gură. Nimănui nu-i pasă. Nu mă sună nimeni. Sora mea este în pat, moartă, nu știu ce să fac. Italia ne-a abandonat”, spune bărbatul în filmare.

Positiva al coronavirus

Publicată de Luca Franzese pe Duminică, 8 martie 2020

Postarea lui Luca Faanzese a devenit rapid virală, iar pe fondul ecourilor avute o firmă de pompe funebre s-a oferit să ridice cadavrul.

Sora decedată a italianului a fost înmormântată însă fără ca vreun membru al familiei să poată participa, din cauza restricțiilor impuse de autorități în perioada pandemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here