„Crema” PSD s-a întâlnit la botezul copilului Alessandrei Stoicescu

Botezul fetiței jurnalistei Alesssandra Stoicescu a reunit creima PSD, de azi dar și de ieri. Gabriela Firea, nașa copilului, a postat pe pagina proprie de Facebook o serie de poze de la petrecerea de după slujba religioasă.

În fotografii apar Viorica Dăncilă, Adrian Năstase, Mircea Geoană și Rovana Plumb și, firește, nașa Gabriela Firea.

sursa: Gabriela Firea

Candidații PSD la președinție din 2009, 2019 și 2004. Cei doi din margine au pierdut alegerile prezidențiale, deși stăteau bine în sondaje. Premierul demis nici măcar nu poate afirma asta.

Acum o săptămână, Paul Stănescu, șeful PSD Olt, a spus că partidul are nevoie de oameni ca Adrian Năstase. Iar în mai, imediat după arestarea lui Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă l-a invitat pe Mircea Geoană înapoi în PSD, dar acesta a refuzat, spunând că are alte planuri. Celelalte planuri au fost funcția de secretar-general adjunct al NATO, pe care abia a început-o.

sursă: Gabriela Firea

Rovana Plumb, Gabriela Firea și Viorica Dăncilă, unele dintre cele mai puternice doamne din PSD. Reamintim că și din cauza respingerii Rovanei Plumb pentru postul de comisar european pentru Transporturi, după ce a căzt la faza preliminară, alături de respingerile candidaților Ungariei și Franței, numirea Comisiei von der Leyen a fost întârziată cel puțin o lună.

Un copil e un intreg univers! Sa fii steaua noastra, Sara!❤️#botez #minune #bucurie #petrecere #impreuna #zambete

Publicată de Gabriela Firea pe Sâmbătă, 19 octombrie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here