Cristian Băcanu

Cristian Băcanu, care a pierdut cursa pentru șefia PNL Sector 5 în fața candidatului susținut de Ludovic Orban, consideră că aliații liderului PNL aplică „strategia victimizării” și că această strategie ar aparține unei echipe care „se pregăteşte să piardă”.

Văd tot mai des cum echipa susținătorilor lui Ludovic Orban aplică strategia victimizării. L-am văzut de curând pe Ionel Dancă vorbind despre o aşa zisă „prigoană” împotriva celor apropiați de Ludovic. Nici vorbă să existe aşa ceva. Prigoana aceasta este la fel de falsă precum era şi anunțul lui Ludovic de acum o lună, conform căruia era susținut de 36 de filiale PNL. Unde sunt acele 36 de filiale azi? Nu cumva #teamOrban furase startul şi număra unele organizații de mai multe ori?  (….) mai am un mesaj pentru #TeamOrban: nu este în regulă să ne faultăm între noi, vă rog nu mai atacați Guvernul şi Premierul PNL. De fapt, cred că strategia de azi a #teamOrban este strategia unei echipe care se pregăteşte să piardă şi care caută justificări în avans. Aceasta nu este strategia unei echipe puternice, acesta nu este Ludovic pe care l-am cunoscut cu toții acum 2-3 ani”, a scris Cristian Băcanu pe Facebook.

 

1 COMENTARIU

  1. Exista o singura solutie ce poate fi ceruta in ultima instanta si de fostul sef al PNL- actualul Presedinte al natiunii , asta daca actualul sef PNL nu o va face de buna voie .O retragere – din concursul in doi- pentru sefia PNL ar fi binevenita si ar reprezenta normalitatea . Parcursul exceptional de pina in alegerile parlamentare poate fi pastrat in amintirea votantilor PNL , chiar si in memoria celor care au renuntat la participarea la vot (atentie daca nu se intimpla asta exista riscul imens ca din ce in ce multi sustinatori de o viata ai PNL sa nu se mai prezinte in 2024 la vot .)si actualul sef poate ramane in amintirea tuturor ca o figura legendara a partidului .Singurul personaj politic ce are reprezentativitate, transformata in vot , din PNL este actualul premier – ce poate readuce partidul la procentele anterioare alegerilor parlamentare .Momentul de fata(actual ) arata o majoritate zdrobitoare a deciziei filialelor din teritoriu in favoarea actualului premier ce- colac peste pupaza – are si acceptul Presedintelui natiunii si poate aduce tarii , chiar inainte de alegerile generale din PNL si banii din PNNR, ba chiar poate face si o rectificare bugetara favorabila dezvoltarii tarii .Este de preferat sa ramai in memoria colectiva a natiunii si a celor ce voteaza PNL ca un vizionar .Sa lasam loc viitorului .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here