Cum a reacționat boxerul Mourad Aliev după ce a fost descalificat la Jocurile Olimpice pentru că și-a lovit adversarul cu capul

Meciul de box dintre britanicul Frazer Clarke (29 de ani) și francezul Mourad Aliev (26 de ani), de la categoria supergrea, din cadrul Jocurilor Olimpice s-a terminat cu scandal cum rar se vede chiar și în partidele de amatori.

În sferturile de finală de la categoria +91 kilograme, Aliev a fost descalificat pentru că și-a lovit adversarul de două ori cu capul.

Decizia arbitrului l-a nemulțumit pe Aliev, care a refuzat să părăsească ringul, rămânând acolo pentru aproximativ jumătate de oră. Enervat peste măsură, sportivul și-a aruncat protecția dentară și bandajele pe jos, a urlat către camera de filmat, apoi a lovit-o, pentru ca ulterior să scuipe pe jos. În final, francezul a părăsit ringul, însă doar pentru 10 minute, stând pe corzile acestuia o altă jumătate de oră după ce s-a răzgândit.

După ce s-a mai calmat, Aliev a încercat să-și explice gesturile, susținând că arbitrul nu a fost corect cu el.

Acesta a fost modul meu de a arăta că decizia a fost una foarte nedreaptă. M-am antrenat toată viața pentru asta și am venit aici, iar din cauza unei decizii a arbitrului, am pierdut. S-a terminat. Nu e corect, toți au văzut că am câștigat. M-au furat!„, a declarat Aliev.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here