Cum s-a răzgândit Mihai Tudose: În mai 2019 – Nu mă întorc la PSD. Nu mă vând! În decembrie 2019 – Nu exclud o reîntoarcere în PSD

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

După ce pleca din PSD, aruncând cu invective în stânga și în dreapta, Mihai Tudose își negociază de câteva zile reîntoarcerea la ”partidul mamă”.

Ca să fie clar! Nu ne-am aliat cu PSD. Nu ne vindem și nu ne pot cumpăra. Nu mă întorc la PSD. Am prieteni în PSD. Dar nu sunt prieten cu PSD-ul!!! Cred cu tărie că guvernul PSD-Dăncilă trebuie să plece. Și cred că PRO România trebuie să devină cea mai importantă, puternică și viabilă formațiune politică de stânga din România. Azi PRO România a obținut recunoașterea grupului parlamentar. Este un prim pas. Important. Urmează moțiunea de cenzură…. și intrarea in normalitate a României!”, spunea Mihai Tudose (pe atunci la Pro România) în 29 mai 2019 pe Facebook.

Între timp, Tudose  a ajuns europarlamentar din partea Pro România cu un salariu de 7.000 de euro pe lună. Apoi, Tudose s-a supărat pe Ponta. Tudose a anunțat că sprijină intenția lui Sorin Câmpeanu și Daniel Constantin de a susține guvernul Orban și a demisionat din Pro România.

Și ca să nu rămână „neafiliat”, Tudose a anunțat că se întoarce de unde a plecat: în PSD.

Săptămâna aceasta sunt la Bruxelles, dar în weekend mă întorc în România şi voi avea o discuţie atât cu el (n.r. Marcel Ciolacu), cât şi cu o parte dintre noii colegi din noua conducere a PSD. După aceasta, voi avea o discuţie şi cu colegii de la Brăila şi cu oamenii din Brăila, pentru că, până la urmă, acolo e baza. În urma acestor discuţii, voi lua o hotărâre. Nu exclud o reîntoarcere în PSD, dacă lucrurile care m-au făcut să plec au dispărut”, potrivit Agerpres. 


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here