Cum va juca PMP la parlamentare? Băsescu, despre posibile alianțe: „Nu o să mergem cu căciula în mână la nimeni, nici la PNL, nici la USR”

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Traian Băsescu a declarat, întrebat dacă PMP ia în calcul alianţe la alegerile parlamentare din 6 decembrie, că „nu o să mergem cu căciula în mână la nimeni, nici la PNL, nici la USR”. Referitor la o posibilă candidatură a sa alegerile generale, Băsescu a spus: „nu cred că electoratul acceptă lucrul acesta. Pe de o parte electoratul, pe de o parte eu”.

„Nu o să mergem cu căciula în mână la nimeni. Nici la PNL, nici la USR. PMP a dovedit că are potenţial de a trece pragul, iar acum este mult mai consolidat. Vom fi prezenţi în 21 de consilii judeţene, ceea ce pentru noi e mult. Acum am câştigat 50 de primării. E important pentru un partid care se coagulează acum”, a afirmat Traian Băsescu, întrebat marţi la Digi 24, dacă PMP are în vedere alianţe la alegerile general. 

Întrebat dacă va candida la alegerile parlamentare, Traian Băsescu a răspuns: „Nu cred că electoratul acceptă lucrul acesta. Pe de o parte electoratul, pe de o parte eu. Dacă o să îl aveţi pe EugenTomac în emisiune vreodată, la vremea când aveam 17%, atunci îi spuneam să nu ne bucurăm, este previzibil un tsunami. Iar cu 3 zile i-am spus – va fi un tsunami anti-Firea şi se vor duce voturile către cei mari. Singurele partide care au rămas în picioare au fost partidele mari – PSD, PNL şi USR şi s-a salvat PMP trecând pragul de 5%”.

Fostul preşedinte a adăugat că are deja un serviciu – lucrează la Parlamentul European.

„A fost o oportunitate, dacă bucureştenii ar fi vrut-o era în regulă, dacă nu au vrut-o eu am serviciu – lucrez la Parlamentul European. Eu nu am o problemă de angajare. Faţă de ce a fost, de ce s-a întâmplat, a fost un adevărat tsunami, cel puţin în Bucureşti, dar nu numai în Bucureşti, sunt foarte mulţumit de procente. Acest tsunami a fost incredibil de puternic şi slavă Domnului am rămas pe procentul pe care l-am avut la alegerile europarlamentare”, a conchis Băsescu.

1 COMENTARIU

  1. Nenorocitul asta de turnator pentru asta a intrat iar in alegeri ,sa poata ajuta partidul sau creat pentru ca fufa udrea sa candideze la prezidentiale in 2014, sa joace la santaj,ca nimeni sa nu poata guverna fara ajutorul sau!!! Insa sa vedem daca socoteala de acasa o sa-i mearga si in targ,la parlamentare ,ca in 2016 mai sa nu treaca pragul!!Asa ii doresc si acum si lui si altora ca el,tradiceanu,ponta,udemereul,sa iasa odata din politica-si pesedeul,dar cu asta mai e de lucru!- sa scapam de santajisti!!!4 ani a facut jocurile pesedeului in parlament,dar si in primarii,unde pemepistii au facut aliante cu hotii pesedisti,de aceea nu mai sunt de incredere!Acum a intrat in alegerile astea sa ajute partidul,ca fiica-sa si udrea sa ajunga in parlament,nu de altceva!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here