Foto: INQUAM/George Călin

Primarul în funcție al Sectorului 1, Dan Tudorache, consideră că traseul de pe foaia de parcurs, cu care premierul vrea să deconteze cheltuieli de la statul francez, nu a ocolit Sectorul 1, care este condus de ”aliata PNL”, Clotilde Armand (USR-PLUS).

Practic, Tudorache comentează vizita oficiala a premierului Ludovic Orban în Franța și decizia Tribunalului București care a validat mandatul lui Clotilde Armand de primar ales al Sectorului 1. Postarea a fost făcută marți seara, după decizia instanței.

Colonia normală – nu știu ce cheltuieli dorește premierul Orban să deconteze la Guvernul francez cu foaia de parcurs. Pe cele fictive, de acum, din pandemie, probabil că nu poate. Mi se pare însă că traseul trecut pe aceasta foaie, prezentat de Ludovic Orban, nu a ocolit Sectorul 1, care este, de astăzi, condus de aliața PNL-ului, doamna Clotilde Marie Brigitte Armand.

Aceasta este decizia justiției române, pronunțată azi, la ora 15,00„, a scris Dan Tudorache, pe Facebook.

Primăria Sectorului 1 a fost câștigată de Clotilde Armand – 36.455 de voturi, Daniel Tudorache – 35.451, Ioana Constantin – 6928. În procente Clotilde Armand are 40,95%,Daniel Tudorache are 39,82%, iar Ioana Constantin – 7,78%.

PSD a obținut 9 mandate în consiliul local Sector 1, USR-PLUS are tot 9 mandate, PNL are 6 mandate, iar PMP – 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here