Partidul lui Dan Voiculescu, PPU-SL, a început să strângă semnături în București pentru un referendum de demitere a lui Nicușor Dan. Deputata Steluța Cătăniciu susține că Nicușor Dan este „reprezentantul interlopilor”.

„PPU-SL demarează procedura pentru inițierea unui referendum, deoarece primarul general sau orice alt primar al unei unități administrativ teritoriale poate fi suspendat prin referendum.

Membrii executivi ai PPU-SL au aprobat astăzi demararea unei astfel de proceduri pentru suspendarea domnului Nicusor Dan și presupune strângerea unui număr de semnături într-un procent de 25% din electoratul care este pe liste. După adunarea acestui număr, se face o sesizare la prefect care printr-o cerere motivată se adresează Guvernului care are obligația să organizeze acest referendum.

Vorbim de niste sute de mii de semnături și vorbim de sănătatea romanilor. E o mare diferență între a fi reprezentantul interlopilor și a fi primarul bucureștenilor. Se vede cu ochiul liber acest lucru pentru că Bucureștiul este sub asediul căpușelor și al șobolanilor, iar lipsa de reacție a primarului general reprezintă un atentat la un drept fundamental al românilor, dreptul la sănătate.

Vrem să strângem cât mai repede, depinde de bucureșteni, dacă ei s-au săturat de lipsa de reacție a primarului, deoarece au trecut 8 luni de când Capitala are o nouă administrație și e evident că nu s-a făcut absolut nimic.

Din păcate, primarul general are o agendă paralelă nu doar cu promisiunile de campanie, ci și cu nevoile bucureștenilor. Va exista și o pagină de internet și vom merge și pe străzi pentru declanșarea unui astfel de referendum“, a declarat Steluța Cătăniciu la Antena 3.

Și primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, este vizată de un referendum similar. Activista PSD Codruța Cerva și fostul viceprimar Tudor Tim Ionescu au anunțat că strâng și ei semnături pentru demiterea lui Armand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here