Scriitorul Gabriel Liiceanu a pierdut procesul cu jurnalistul TVR Ionuț Cristache. Sentința este definitivă

Scriitorul Gabriel Liiceanu a pierdut procesul cu jurnalistul TVR Ionuț Cristache, după ce Curtea de Apel București i-a respins ca nefondat apelul formulat împotriva deciziei Tribunalului București.

Sentința dată miercuri de Curtea de Apel este definitivă.

Anterior, Tribunalul București respinsese ca nefondată acțiunea înaintată de Liiceanu.

În urma celor două decizii ale instanțelor, Gabriel Liiceanu are de achitat cheltuieli de judecată de peste 11.000 de lei.

Anunțul cu privire sentința definitivă a Curții de Apel București a fost făcut de Ionuț Cristache, pe contul său de Facebook.

Dupa ce ieri l-a pierdut pe Vladutz, azi, Filosoful Gabriel Liiceanu, a pierdut definitiv procesul cu mine! A pierdut in prima instanta, apelul i-a fost respins! E si bun de plata! Are sa-mi achite cheltuieli de judecata de 11.600 de lei! Domnu’ filosof, scoateti banii! P.S pentru servicii specializate in filosofi apelati cu incredere la domnul Av. Mihai Mustaciosu!”, a scris Ionuț Cristache, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit paginademedia.ro, totul a pornit de la un articol scris de Gabriel Liiceanu pe site-ul contributors.ro, în anul 2017, intitulat „Scuipaţi aici!” TVR în era infractorilor. Respectivul material şi-a primit răspunsul, într-o postare pe Facebook, din partea lui Cristache.

După schimbul de replici din online, Liiceanu l-a chemat pe Cristache în judecată pentru defăimare şi i-a cerut şi 100.000 de euro daune.

În respectivul editorial de pe contributors.ro, Liiceanu a povestit despre cum fusese „târât într-o mocirlă amenajată pe ecran, cu securişti şi infractori, sub numele România 9. Emisiune făcută de un domn Ionuţ Costache”, după cum scria atunci.

În replică, Cristache a scris pe Facebook:  „Eu nu am plecat niciodata urechea la faptul ca ati fi fost “detasat” pe langa Noica, la faptul ca ati fi furat texte ca un pungas si ca ati fi plagiat sute de pagini, la faptul ca ati fi primit editura Humanitas (fosta Politica) de la stat, cu tot cu patrimoniu, la faptul ca i s-au sters datorii de milioane editurii Humanitas”, conform postării de atunci.

4 COMENTARII

  1. Judecătorii nu sunt independenți! Sunt încă in slujba psd.
    Experimentul cu magistrații a eșuat lamentabil. Primesc salarii foarte mari, pensii speciale mai mari decât salariul brut și totuși nu sunt nici independenți, sunt incompetenți, neprofesioniști, incorecți.

  2. Am trăit să văd si asta!!!..rusine justiției, o scursura de căcat făcută de comuniști și securiști…Cum il compari pe nenorocitul asta de la antene cu Liiceanu??..asta-i românia normală dle Iohannis??..și vă mai mirați că va pleacă intelectualii si oamenii cu cap în occident…!!..încă odată rușine justiției de căcat din românia….

  3. Bineinteles ca a pierdut ,orice om cinstit si antimafie pierdein fata mafiei pesediste ce judeca la Curtea de Apel Bucuresti!!Au stiut unde sa plaseze dosarul stimatii judecatori,cand au vazut cine este judecat si mai ales cu cine se judeca!Ca avolo,justitia nu e legata la ochi,sau are naframa transparenta…

  4. Nesimţirea caricaturi de om Cristache depăşeşte cu mult nesimţirea judecătorilior inculţi ce i-au dat dreptate nesimţitului Cristache. Dar vine vremea când aceşt netrebnic Cristache îşi va primi pedeapsa cu vârf şi îndesat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here