Dana Budeanu, mesaj după eșecul Gabrielei Firea: „Mi-ați rămas pe tocuri, săracilor!”

  După ce Gabriela Firea a încasat „glonțul de argint” în cursa pentru Primăria Capitalei, Dana Budeanu, care a făcut un lobby intens în campanie pentru candidata PSD, a avut o reacție nervoasă pe Facebook.

  Dana Budeanu susține că doar 10% din cetățenii cu drept de vot în București au ales primarul.

  La momentul postării mesajului, Budeanu a scris că se afla în străinătate să-și cumpere pantofi. „Mi-ași rămas pe toate tocurile, săracilor”, se arată în postarea acesteia.

  Mesajul Danei Budeanu:

  „V A LUAT O VIATA RAZNA CA N AM MAI POSTAT? HAI GATA CA AM ATERIZAT IN OCCIDENT SI AM INTELES CA TOTI #GII SARBATORESC ADUNATI CU PENSATII DÃ LA PNL CE AU VOTAT 10% DIN AIA CU DREPT DÃ VOT DIN BUCURESTI!

  10% E FIX SPAGA CARE SE IA LA COMBINATII!

  APROAPE DOUA MILIOANE DE EURO PÃ ECHIPE, TOATA PRESA PLATITA CU ZECI DE MILIOANE DE EURO, TOTI FATALAII ADUNATI PÃ DREAPTA AU SCOS 10%?

  PAI ATATA SCOT EU MOCA, SINGURA, CAND FAC PAUZA 5 MINUTE PE ZI SA POSTEZ PENTRU O SAPTAMANA!

  AM VENIT SA MI IAU PANTOFI, CA MI ATI RAMAS PE TOATE TOCURILE, SARACILOR!

  PS: ALEGERILE NU SUNT PENTRU BOGATI, CACOVIDU! VA PUPA DANUTA!

  PS2: MI E RUSINE DE NICU GIGANTU! CE SA I CANTE LU NICUSOR?”

  În Capitală, candidatul independent Nicuşor Dan, susţinut de PNL şi Alianţa USR PLUS, a obţinut, duminică, 47,2% din voturile bucureştenilor pentru funcţia de primar general al, iar actualul edil Gabriela Firea, candidatul PSD, a fost creditată cu 39%, potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS-Avangarde.

  Pe locul al treilea s-a clasat candidatul PMP, Traian Băsescu, cel care a obţinut 8,6% din voturile bucureştenilor, urmat, la distanţă, de candidatul Partidului Verde, Florin Călinescu, cu 1,7% şi candidatul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, cu 1,6%.

  Conform exit-poll-ului CURS-Avangarde, candidatul Alianţei PRO Bucureşti 2020, Ioan Sîrbu, a obţinut 0,6% din voturi, Alexandru-Ion Coita (PRR) – 0,3%, iar Harry-Ilan Laufer (PFIN) – 0,1%. 

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here