Dăncilă, umilită în județul Sălaj de un alegător care a refuzat să facă poză cu ea: „Nu m-ați convins!”

sursa: zalau24.ro

În cadrul vizitei pe care Viorica Dancila a efectuat-o miercuri în comuna Buciumi din județul Salaj, premierul demis a avut o discuție pe teme economice cu un cetățean al comunei, care părea mai bine documentat decât șefa PSD. Viorica Dăncilă i-a spus bărbatului cât bine a făcut guvernarea social-democrată și să nu mai creadă ce aude la TV, că sunt multe minciuni. Doar că încheierea discuției i-a lăsat cu gura căscată pe toți.

„-Am înțeles că vreți să fiți președinta României. Vreți voturile noastre. Ale românilor!”, i-a spus localnicul premierului.

„-Vreau a celor care cred în alt viitor pentru această țară”, i-a răspuns Viorica Dancila.

„-Și care e viitorul copiilor noștri, daca dumneavoastră, ați luat bani împrumut aproape în fiecare zi?”

„-Ce bani? Cine a luat bani cu împrumut?” „Guvernul României, condus de dumneavoastră”, a replicat bărbatul.

Viorica Dăncilă i-a răspuns omului că guvernul a scăzut datoria, ca procent din PIB. Dar nu a spus că datoria a crescut, ca valoare absolută, la un nivel record.

„Guvernul României a adus Romania la cel mai mic grad de îndatorare. A preluat aceasta guvernare cu un grad de îndatorare de 37,4% din PIB, și acum gradul de îndatorare este de doar 35% din PIB. Cu toate acestea, am luat toate masurile bune, inclusiv pentru PNDL-urile cu care s-au construit aceasta scoală (n.r.: noua scoală din Buciumi), deci investițiile în comunități, am crescut pensiile și salariile, am crescut alocațiile, am crescut sumele destinate persoanelor cu dizabilități, am făcut lucruri bune, am investit în apartura în spitale, am crescut salariile medicilor pentru a nu mai pleca din tara, pentru că acesta înseamnă viitorul copiilor noștri, să creem un nivel de trai mai bun” a spus Viorica Dăncilă, potrivit Zalău24.ro

Bărbatul a spus că a auzit informațiile despre banii luați cu împrumut de la televizor, la care șefa PSD a dat o replică a la Trump: nu vă mai luați după ce auziți, că unele televiziuni nu verifică informațiile. Sintagma „fake news” se citește printre rânduri.

La final, când Viorica Dăncilă i-a propus bărbatului să facă o fotografie, a fost surprinsa de refuzul acestuia.

„Am înțeles că vreți să facem o poza!” a zis Viorica Dancila.

„-NU, nu m-ați convins”, a fost replica bărbatului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here