Daniel Chiţoiu, externat din spital, după accidentul soldat cu doi morţi în care a fost implicat

Fostul ministru Daniel Chiţoiu, internat la Spitalul Floreasca după un accident rutier soldat cu moartea a două persoane, a fost externat joi.

Chiţoiu a părăsit spitalul, în jurul prânzului, el ieşind prin spatele clădirii pentru a-i evita pe jurnaliştii aflaţi în faţa unităţii medicale, potrivit Digi 24.

În 26 decembrie, Chiţoiu a fost implicat într-un accident pe DN7, în judeţul Argeş, în zona localităţii Zamfireşti, malşina sa pătrunzând pe comtrasens şi cionindu-se cu o maşină condusă de un bărbat de 82 de ani, care a murit pe lic. Soţia bărbatului a decedat ulterior, la spital.

”Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş desfăşoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, urmând ca mecanismul şi cauzele producerii evenimentului rutier să fie stabilite în urma expertizelor. În cauză a fost intocmit dosar penal, conform art. 192 şi 196 din Codul Penal”, a transmis IPJ Argeş, referindu-se la acuzaţiile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă din dosar.

”Cercetarea la faţa locului s-a terminat şi s-a stabilit cu certitudine că maşina condusă de ministru a părăsit sensul de mers şi a intrat în maşina care circula regulamentar, iar din păcate conducătorul auto care a decedat nu a avut o reacţie sau poate nu a avut nici unde să tragă dreapta pentru a evita coliziunea”, a declara, a doua zi după accident, la Digi 24, preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu.

Acesta a explicat că, deocamdată, nu se cunoaşte motivul pentru care maşina a intrat pe sensul opus.

”Nu se ştie din ce motiv a părăsit maşina ministrului banda pe care circla, sunt mai multe ipoteze, probabil că în câteva zile vom afla ce s-a întâmpla.

Deşi imediat după accident Chiţoiu a putut fi văzut mergând alături de poliţişti, .ulterior el a fost transportat cu gtarga şi dus la spital, având coaste rupte.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here