Inquam Photos / George Călin

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a leșinat în timpul unei conferințe de presă. În interiorul PSD s-a transmis mesajul că președintele partidului a avut un episod de lipotimie (leșin), dar starea lui este bună acum. Unul dintre cei mai apropiați oameni ai liderului PSD, senatorul Paul Stănescu susține că a petrecut foarte mult timp cu Marcel Ciolacu în ultima perioadă și știe de la ce i s-ar fi făcut rău liderului PSD.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a leșinat, duminică, în timpul unei conferințe de presă, susținută la sediul PSD. Paul Stănescu susține că a petrecut foarte mult timp cu Marcel Ciolacu în ultima perioadă, iar acesta ar fi fost foarte afectat de acuzațiile lui Klaus Iohannis privind trădarea națională.

Asta l-a afectat foarte mult pe Marcel. A fost extrem de supărat”, a spus Paul Stănescu, la Antena 3.

Klaus Iohannis l-a acuzat pe Marcel Ciolacu că are o înțelegere secretă cu Ungaria și PSD vrea să ducă ”Ardealul la unguri”.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a ajuns la Spitalul Militar Central din Capitală, spital unde poate primi îngrijri medicale în calitate de demnitar. Marcel Ciolacu a mers cu maşina personală la unitatea medicală, el urmând să fie testat pentru COVID-19.

Lucian Romașcanu a anunțat ulterior presei că din informațiile neoficiale pe care le are, în urma investigațiilor efectuate, medicii nu au descoperit probleme medicale în cazul lui Marcel Ciolacu.

Persoane care se aflau în sediul PSD au solicitat, în primă fază, ambulanţa SMURD pentru a-i acorda primul ajutor lui Marcel Ciolacu. La puțin timp după acest moment, echipa sa a anulat solicitarea făcută.

Medicul Bogdan Opriţa a spus, pentru Mediafax, că maşina SMURD nu a apucat nici să plece spre sediul PSD, acolo unde i s-a făcut rău lui Marcel Ciolacu, pentru că medicii au fost anunţaţi că nu mai este nevoie să ajungă acolo.

În schimb, preşedintele interimar al PSD a plecat la spital cu maşina personală, la câteva minute după ce i s-a făcut rău în timpul conferinţei pe care a susţinut-o la sediul PSD.

Pentru că Marcel Ciolacu are şi funcţia de Preşedinte al Camerei Deputaţilor, poate beneficia de servicii medicale la Spitalul Militar de Urgenţă Central Dr. Carol Davila din Capitală, aşa cum prevede protocolul încheiat de acest spital şi SPP.

Aşa cum se întâmplă cu orice pacient care ajunge pentru îngrijiri la Spitalul Militar, şi lui Marcel Ciolacu medicii îi vor face un test pentru a afla dacă demnitarul este infectat cu COVID-19 sau nu.

Într-un astfel de caz, în care există o suspiciune de AVC, protocolul medical presupune mai multe tipuri de investigaţii. Astfel Marcel Ciolacu ar putea face CT cerebral, electrocardiogramă, analize de sânge, şi markeri cardiaci de accident coronarian.

Având în vedere că preşedintele Camerei Deputaţilor a putut pleca pe picioarele lui spre maşină şi nu era cunscut ca având şi alte probleme de sănătate, nu este exclusă existenţa unei simple lipotimii. Medicii de la Spitalul Militar vor face toate investigaţiile necesare şi vor prezenta în cursul zilei de duminică un raport legat de starea sa de sănătate.

Președintele PSD a avut, duminică, o transmisie live, pe pagina de socializare a partidului, în cadrul căreia a prezentat programul pentru repornirea economică a României.

În timpul transmisiei, după circa 10 minute de la momentul în care a intrat în direct, liderul PSD a început să vorbească cu dificultate și să tremure.

Ulterior, el și-a pierdut echilibrul și a fost ajutat de un membru al echipei care se afla în platoul de transmisie a declarației lui Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here