De ce boală ar putea suferi Vladimir Putin. Experții i-au pus diagnosticul după apariția la mitingul de pe stadion

De la începutul invaziei ruse în Ucraina, speculațiile cu privire la sănătatea lui Vladimir Putin s-au înmulțit. Președintele Rusiei este într-adevăr grav bolnav? Potrivit jurnaliştilor Daily Mail care se referă la spionii occidentali, Putin ar suferi de o tulburare cerebrală cauzată de demenţă, boala Parkinson sau „tratament agresiv cu steroizi”, scrie fakt.pl.

Daily Mail, citând surse occidentale, relatează că explicațiile pentru decizia rușinoasă a președintelui rus de a invada Ucraina ar trebui să se regăsească în problemele sale de sănătate.

*Vladimir Putin are demență? 

Informatorii cotidianului britanic au la dispoziție „o imagine bogată a psihicului lui Putin”.

A existat o schimbare identificabilă în luarea deciziilor în ultimii cinci ani. Cei din jurul lui văd o schimbare semnificativă în puterea și claritatea a ceea ce spune și a modului în care percepe lumea din jurul lui”, spun sursele Daily Mail, și teoretizează că Putin fie ar putea suferi de afecțiuni ale creierului, cum ar fi Parkinson, fie, în general, de o formă de demență sau are cancer și tratamentul la care este supus i-a afectat sănătatea mintală.

Ultima teorie pe care serviciile secrete britanice o consideră plauzibilă este că deteriorarea stării mentale a lui Putin este o consecință a așa-numitei „agresiuni cu steroizi” cauzată de utilizarea pe termen lung a acestora.

*Președintele Rusiei „nu a fost același”

Sursele Daily Mail menționează și că izolarea fizică a lui Putin de vizitatori – despre care se spune că este un semn al fricii de boală – ar putea crește riscul morții sale. Se poate însă datora și consumului de medicamente care slăbesc sistemul imunitar și îl fac pe președintele rus vulnerabil la infecții.

Președintele rus a părut recent a fi mult mai umflat la față și la gât, ceea ce ar putea fi un efect secundar al steroizilor, potrivit unor surse dintr-un cotidian britanic, alături de „schimbări de dispoziție și de comportament”.

Un oficial francez, citat după întâlnirea președintelui francez cu Vladimir Putin, a declarat că președintele rus „nu era același” ca atunci când Macron l-a întâlnit cu doi ani mai devreme, pentru că, în anumite privințe… „a luat-o razna”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here